Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

LIIGA KRÕBE HIND? ⟩ Värske moedisainer Ron Nõmm sattus juba naljahammaste küüsi

Elu24
Copy

Kui Chanel küsib pisikese käekoti eest pool miljonit, ei pilgu kellegi silm. Kui Ron Nõmm tuleb välja pea tuhat eurot maksva sõrmusega, kaotab Eesti Twitter pea!

Värske moelooja ja seltskonnanaiste lemmik Ron Nõmm tõi hiljuti lagedale moebrändi RonnyG. Kõik aga mehe ettevõtmisest vaimustuses ei ole. Mõnel ajab harja punaseks just RonnyG kuldsõrmus, mille eest tuleb välja käia 999 eurot.

Esmapilgul võib tunduda, et suurest sõrmusest on kasu ehk näiteks klubikakluses. Mõni mõlgutab Twitteris aga hoopis romantilisi mõtteid: mõttetu kivikesega sõrmus on eilne päev ning kui soovid naist kosida, siis lükka talle sõrme RonnyG. 

Osa ohkavad kergendatult, sest lõpuks ometi on neil kaaslasele naistepäevaks kink olemas. 

Kuna sõrmuse hind on päris krõbe, siis loodetakse sellele, et äkki saab mõni seltskonnadaam sooduskoodi jagada.

Roni loomingu ostjaid siiski leidub. Näiteks maandus mehe särk eelmisel nädalal ühe kuuma onlyfansitari seljas. Loe sellest lähemalt siit

Veebruari alguses käis Ron oma kaubamärki tutvustamas «Duublis», kus teatas, et on nüüd disainer. «Bränd on olemas. Eks selle brändiga tuleb ju tegeleda, see võtab aega. Ma olen seda brändi siin sünnitanud viimased kaks kuud,» rääkis ta. 

RonnyG: KULD ONGI KALLIS!

Ron Nõmme sõnul on ta ise samuti Twitteris ning nägi eile seal ainult fänne. Samuti põhjendas ta sõrmuse krõbedat hinda.

«Esiteks valmistatakse RonnyG kuldsõrmus 585 kullast ja täpselt kliendi sõrmekeste järgi. KULD ONGI KALLIS! Sõrmused on limiteeritud (5). Sõrmuse ostuga saab kaasa eluaegse Ässade Klubi ERITI ÄSSA staatuse, millega kaasneb ka eluaegne iga-aastane tasuta täiendus sinu RonnyG brändi sokivalikule.»

«Tänasest on võimalik seda sõrmust ka järelmaksuga osta ning lisandus hõbesõrmus 99 euro eest!»

Palju on räägitud ka Linnukese pusa hinnast, mis on 100 eurot. Ron põhjendab ka pusa hinda: «RonnyG Linnukese pusa rinnal on suur tikand, mida tikitakse circa poolteist tundi ning kangas sai valitud kõige pehmem, mis võimalik – kliendid kiidavad.»

 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles