Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PILDID JA VIDEO ⟩ Koroonareeglite kimpu jäänud Hollandi sekstöötaja tegi protesti ajal ka veidi sõud

Elu24
Copy
Hollandi seksitöötaja The Hague linnas 2. märtsil protestimas.
Hollandi seksitöötaja The Hague linnas 2. märtsil protestimas. Foto: Ana Fernandez/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Sekstöötajad korraldasid Hollandi rannikulinnas märtsi alguses väikese meeleavalduse. Pealtvaatajatele ka pilkupüüdvat sõud pakkunud naine nõudis koos saatusekaaslastega, et ta saaks tööle naasta.

Osa Hollandi sekstöötajaid korraldasid märtsi alguses Haagi linnas väikese meeleavalduse. Pealtvaatajate ja ajakirjanike silme ees tegi vähemalt üks sekstöötaja klaasist putkas ka veidi sõud, mida näeb alumises videos põgusalt alates 5.28 minutist.

Protesti eesmärk oli nõuda valitsuselt sekstöötajatele kehtivate koroonareeglite leevendamist, sest nad tahavad lõpuks tööle naasta.

Veebruaris teatas Hollandi peaminister Mark Rutte, et kõik töötajad, kelle elukutse nõuab kliendiga lähikontakti, võivad 3. märtsil tööle naasta. Ainus erand tehti sekstöötajatele, kes ei või ikka veel töötada.

Sekstöötaja koos pealtvaatajaga pilti tegemas.
Sekstöötaja koos pealtvaatajaga pilti tegemas. Foto: Ana Fernandez/ZUMAPRESS.com/Scanpix

«See on töö nagu iga teine. Mina ise olen esineja, seega tunnen ennast rohkem artisti kui sekstöötajana,» kommenteeris protestil esinenud naine. «Aga mina olen ka hädas, sest ma ei saa esineda,» tõdes ta kurvalt.

Teine meeleavaldusel osalenud sekstöötaja rõhutas, et neil olid väga ranged hügieeninõuded juba ammu enne seda, kui COVID-19 levima hakkas. «Miks nüüd meie tööd teha ei või, kui inimesed saavad minna ja massaažiteenust kasutada?»

23. jaanuaril jõustus Hollandis ka öine liikumiskeeld. See kehtib esialgu kuni 15. märtsini, kuid valitsus otsustab saabuval esmaspäeval, kas seda pikendatakse, vahendab Postimees.

Hollandis on pandeemia algusest alates registreeritud rohkem kui üks miljon koroonaviirusega nakatumist, surnud on üle 15 000 inimese. Praeguseks on vähemalt ühe vaktsiinidoosi saanud 1,3 miljonit hollandlast, vahendab Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles