Venelasest olümpiavõitja külmus surnuks, koduni jäi napilt 150 meetrit

Elu24
Copy
Pilt illustratiivne.
Pilt illustratiivne. Foto: SCANPIX

1980. aasta olümpiavõitja ratsutamises, venelane Aleksandr Blinov jäi tänavu 9. veebruaril kadunuks, kuid 2. märtsil leiti 66-aastane mees surnult.

Sport-express.ru andmetel külmus mees surnuks kõigest 150 meetri kaugusel oma kodust. Seda infot kinnitas ka endise tippsportlase lähedane sõber Aleksandr Jevdokimov.

«Politseiuurijatel õnnestus kokku panna 9. veebruaril toimunud sündmuste jada. Sel õnnetul päeval sõitis Saša Možaiskisse pangakaardi järele. Ta võttis raha välja ning läks supermarketisse. Turvakaamerate video järgi otsustades oli temaga siis veel kõik kõige paremas korras. See järel sõitis mees taksoga koju - Andrejevskojesse. Päris kodu lähedale takso ei pääsenud, nagu taksojuht selgitas, ei pääsenud autoga ratsutamiskuulsuse kodu ligi suurte lumehunnikute ning tugeva lumesaju tõttu. Blinov väljus taksost umbes 500 meetri kaugusel kodust,» rääkis Jevdokimov.

1954. aastal Frunzes Kõrgõzstanis sündinud Blinov krooniti olümpiavõitjaks NSVLi meeskonnas, individuaalselt saavutas mees samal olümpial hõbemedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles