KÕHE! ⟩ Naine sai šoki, kui avastas üürikorteri peegli tagant suure augu (1)

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/ Samantha Hartsoe

Samantha Hartsoe kurtis TikTokis, et tunneb vannitoas karget tõmbetuult. Kui ta üritas leida, kust tuul puhub, avastas ta vannitoa peegli tagant suure augu. Mis talle august vastu vaatas, üllatas ka teda ennast. 

New Yorgi üürikorteri peegli taga laiutas tühi korter. Auk kõrvalkorterisse oli kaetud peegliga, mille äärtest külm tuul sisse hiilis. Nii nagu mitut teist Ameerika linna, kimbutab külm ka New Yorki. «Ma olen oma New Yorgi korteris ja siin on külm. Pole vahet, kui soojaks siin läheb, mul on külm,» räägib naine videos. 

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Külmavärinad panid naise nuputama, kust külm õhk küll tulla võiks. Nii avastaski ta peegli tagant suure augu, kust avanes vaade kõrvalkorterisse. Kui Samantha pea august sisse torkas, nägi ta pikka koridori, mille remont oli pooleli.

Videot kommenteerisid murelikud inimesed, kes kardavad Samantha pärast. «Seda korterit ilmselgelt renoveeritakse, aga ükskõik kes saab sinu korterisse selle augu kaudu siseneda», kirjutasid inimesed kõhedusega. «Kõige kummalisem on see, et auku ei kaetud kummaltki pool,» rääkis Samantha. 

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Hullumeelne naine pani ette maski ning haaras kaasa taskulambi ja haamri. Korterist Samantha kedagi eest ei leidnud. «Korteriomanik saab homme väga naljaka kõne,» lõpetab Samantha video lõbusal toonil.

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale ??‍♀️ ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles