OMAKOHUS ⟩ Telefoni näpanud mees sai ohvri poiss-sõbralt ja linnarahvalt väga karmi karistuse

Elu24
Copy
Ohvri poiss-sõber ajas varga alla, kuid veelgi karmim oli linnarahvas.
Ohvri poiss-sõber ajas varga alla, kuid veelgi karmim oli linnarahvas. Foto: Kuvatõmmis

Telefonivaras ei osanud ilmselt arvata, et karistus saabub nii kiirelt ja karmilt. Mehel läks õnneks, et ta lintšimisest eluga pääses, vahendab G1 Brasiilia.

Brasiilias Vila Velha linnas otsutas 23-aastane mees kiirelt raha teenida ning näppas bussipeatuse seisnud tüdrukult telefoni. Teda tabas aga ootamatult kiire ja karm karistus, sest seda nägi ohvri poiss-sõber.

Musta autoga saatuslikul hetkel sinna jõudnud poiss-sõber tegi järsu manöövri ning ajas minema väntava varga alla. «Esimese asjana tuli pähe, et pean tema liikumist takistama,» selgitas juht meediale. «See on see instinkt, esimene mõte, mille sa ka käiku lased.»

Kuigi tundub hämmastav, et varas sellest üldse eluga pääses, jooksis ta siiski edasi. Ümber tänavanurga keerates paistis kriminaali käes ka relv, kuid siis ta koperdas ja kohe sekkus ka muu linnarahvas.

Üks mees jooksis vargale jalgadega näkku, temaga liitus veel kuus inimest. Teised jalakäijad ja jalgratturid klobisid kriminaali korralikult läbi, selleks peatus isegi üks mööduv mootorrattur.

Politsei saabus hiljem ja vahistas 23-aastase varga. Ta viidi haiglasse, siis aga politseijaoskonda, kus sai varguse eest trahvi. Politsei relva ei leidnud, väidetavalt oli selle võtnud ära keegi rahva hulgast. Video eelmisel nädalal aset leidnud sündmusest levib kulutulena. ellest on kirjutanud mitmed portaalid ning klipp on kogunud sotsiaalmeedias üle 440 000 jagamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles