PIDU! ⟩ Pärnu menukas musaüritus Beach Grind on kimpus võltsüritustega

Elu24
Copy
Beach Grind
Beach Grind Foto: Erakogu

Eesti elektroonilise muusika fännide poolt palavalt armastatud Beach Grind kirjutab Facebookis, et enne suve on hakanud sirguma võltsüritusi nagu seeni pärast vihmasadu. 

«Head sõbrad! Liikvel on päris mitu Beach Grind 2021 fake-eventi. Palun olge tähelepanelikud ning kui näete peale selle ürituse lehe teisi kahtlase väärtusega lehti, siis võite meile teada anda ning veel parem, Facebookile raporteerida. Kindlasti ärge vajutage «osale», sest ainult nii kogub troll rohkem jõudu ja kes teab, mis ta selle "tõsiseltvõetava" saavutusega korda suudab saata,» kirjutavad Grindi korraldajad Facebooki ametlikul kontol. 

Korraldajate sõnul on õige pea oodata uudiseid suveürituste kohta. «PS! Varsti tuleb meie poolt uudiseid tuleva suve ürituse kohta ning võib öelda, et IT'S GONNA BE AWESOME! (tõlk - see saab olema vägev!),» lubab Grind õige pea täpsemalt rääkida. 

Kahtlemata on hetkel suvised peod küsimärgi all ja ei ole veel selge, kas rahvarohked üritused toimuda saavad. Viiruse peatamine ja helge suvi on teadagi sõltuv sellest, kas inimesed reeglitest kinni peavad. Ametlikul üritusel on aga hetkeseisuga üle 11 tuhande huvilise, kes põnevusega suvist pidu ootavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles