Terapeut Ants Rootslane mõistab inimesi, kes sotsiaalmeedias kriisi teemal räuskavad

Elu24
Copy
Terapeut Ants Rootslane
Terapeut Ants Rootslane Foto: Erakogu

Eesti üks tuntumaid hüpnoterapeute, Ants Rootslane, jagas Instagramis mõtisklusi kriisiga toimetuleku teemal. Mehe sõnul tuleks hoolega vaadata sisemaailma, enne kui hakatakse end välja elama. 

«Vastutus on selle aasta üldine märksõna. Nähes seda räuskamist sotsiaalmeedias, saan ma inimestest aru. Nad väljendavad oma ebaküpsust kriisiga toimetulekus,» kirjutab Ants Rootslane. Terapeudi arvates on ikka lihtsam end välismaailmas välja elada, kui tegeleda enda sisemaailma ja sealsete probleemidega. 

«Kõik need koroonavastased ja pooldajad on tegelikult lihtsustatud võttes ühes paadis. Mind hämmastab, kuidas «teadlikud» inimesed lähevad selle hullusega kaasa. Vastandumine, räuskamine, ründamine, halvustamine mõlema leeri poolt,» kirjutab hüpnotisöör.

«Mida rohkem koroonavastased räuskavad ja ründavad, seda rohkem nad toidavad seda viirust. Mida rohkem pooldajad ründavad koroonavastaseid, seda rohkem saavad nemad jõudu,» arvab mees. Terapeudi sõnul tekib sellest korduvate sündmuste ahel, mida me ise energeetiliselt toidame ja suurendame. «Mida suurem fookus on viirusel, seda võimsam ta on,» ütleb Rootslane. 

Rootslane mõistab enda sõnul inimeste hirmu ja viha, mis aitab endaga toime tulla. «See kõik on ellujäämise tasand,» räägib ta. 

«Meie vabadusi piiratakse pidevalt ühel või teisel viisil, minul pole vähimatki tahtmist asuda võitlusesse. Elu on liiga lühike. Ma aktsepteerin kõike nii, nagu on, sest ma ei ole nii suur, et seda muuta,» tunnistab hüpnotisöör. «Ma võin olla aga oma elus piiritult suur ja vastutada, et minu sees oleks rahu, rõõm ja armastus,» kirjutab Rootslane. Ta lisab, et kui need tunded on olemas, siis pole väljaspool toimuv enam nii suure tähtsusega. 

«Lõppude lõpuks on vabadus filosoofiline küsimus ja kõige suurema vabaduse saavutame me eelkõige enese sees,» lõpetab Ants Rootslane avameelse postituse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles