KARISTUS ⟩ 15-aastase õpilasega seksinud ja teda ähvardanud õpetaja saadeti aastateks trellide taha

Elu24
Copy
Barber sügisel kohtusse minemas. Kohtuasi on kestnud kuid.
Barber sügisel kohtusse minemas. Kohtuasi on kestnud kuid. Foto: PA Wire / SCANPIX

Skandaalne juhtum, kus Briti õpetaja meelitas õpilase seksima, sai viimaks lahenduse. Kohus nimetas juhtunut «jäledamast jäledamaks», vahendab Mirror.

Suurbritannias lõppes kohus õpetaja üle, kes meelitas tol ajal 15-aastase õpilase endaga seksima ja pärast manipuleeris temaga, et juhtunu välja ei tuleks. Naine, kes ise on abielus, mõisteti süüdi lapse seksuaalses ahvatlemises.

«Sa kasutasid usaldust räigelt ära. Sa kasutasid ära sinu hoolde usaldatud last ja võrgutasid teda oma seksuaalse rahulolu nimel,» luges kohus Kandice Barberile patud ette. Kohus nimetas skandaalset juhtumit «jäledast jäledamaks».

Praegu 35-aastane naine, kel omal on kolm last, mõisteti vangi 6 aastaks ja 2 kuuks. Kohus lükkas kõrvale ka võimaluse kautsjoniks. Barber «oleks pidanud poisil õigeid otsuseid aitama teha, kuid suunas ta hoopis täiesti valele teele,» võttis prokurör David Povall asja kokku.

Kandice Barber suundumas kohtusse.
Kandice Barber suundumas kohtusse. Foto: PA Wire/Scanpix

Snapchatist ahistamiseni

Kogu skandaalne juhtum leidis aset 2018. aasta sügisel, kui Barber lisas end õpilase suhtlusrakendusse Snapchat. Algul lihtsalt vesteldi, kuid nädala jooksul hakkas naiselt tulema selgeid seksuaalseid vihjeid.

«Kas sulle meeldivad tissid või pepu?» küsis ta poisilt ühel hetkel. Edaspidi kutsus ta ohvri aga kohtuma. Kohtu materjalide järgi otsis Barber telefonist eraldatud koha, kuhu sõideti tema autoga ning seksiti.

Järgnes aga räme manipulatsioon. Barber käskis poisil sõnumid kustutada ning väitis, et on rase ja õpilane võib olla lapse isa. Õpetaja lubas poisi ka «endaga põhja kaasa vedada» kui asi peaks avalikuks tulema.

Kohtu sõnul on poisil järgnevast tekkinud tõsine ärevus. amuti on tema hinded nähtavalt langenud. Endise õpetaja abikaasa David Barber on jäänud naise kõrvale kogu pika kohtuasja ajaks, kuid süüdimõistmisel kohal ei olnud. Varem on ta kohtu järeldusi aga naeruväärseks nimetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles