VIDEO ⟩ Facebookis ringleb humoorikas video kuuest politseiametnikust, kes sõiduki ust lahti ei saa (1)

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaž.
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaž. Foto: Facebook/Alar Kuzmin

Sotsiaalmeedias lööb laineid video, milles on postitaja sõnul näha kuut kiirreageerijat, kes ilmusid kohale tänaval magava alkoholijoobes härra väljakutsele. 

Suurt tähelepanu pälvinud videos on näha, et politseinikel oli pisut raskusi sõiduki ukse avamisega. Ust proovisid avada mitmed, kuid tulutult. Samuti pakkus inimestele nalja see, et kas tõesti on vaja ühe napsutanud inimese pärast korrale saata kuus pommivestides kiirreageerijat. Kildu rebiti ka selle üle, et kas need on siis need eriüksuslaste väljakutsed, mille peale maksumaksja raha kulub. 

Väljakutse teinud mehe sõnul, kes ka juhtunu ülesse filmis, oli tal mure tänaval pikutava mehe pärast, kuna õues oli miinus viis kraadi tuulekülma. 

Vaata kõnealust inimesi naerutanud videot!

Lisame Lõuna prefektuuri kommentaari videole täies mahus:

Sotsiaalmeedias ringlev video võib panna küsima, et mitut „kiirreageerijat“ on siis vaja, et politseibussi uks avada ja korrarikkuja ära viia.

Tõsi on aga, et selles vaatemängus ühtki kiirreageerijat ei esine – saage tuttavaks, need on meie uhiuued taktikalise väljaõppega abipolitseinikud, kes aitavad lahendada ärevamaid rahvarohkeid vahejuhtumeid, aga samas ka täiesti argiseid väljakutseid.

Nad liiguvadki praegusel ajal ühe patrullmeeskonnana suuremate jõududega ning nii võib juhtuda, et ka madalama prioriteediga väljakutse saades saabub ühekorraga kohale priskem ports vormikandjaid.
 
Mida uued abipolitseinikud too hetk veel ei teadnud, aga nüüd said teada, ja küllap ei teadnud teiegi – politseisõidukitel kasutatakse erinevaid turvameetmeid tagamaks, et bussikongist ükski pätt plehku ei paneks. Seega niisama lihtsalt iga ust avada ei saa. Lisaks sellele on politseitöös veel sadu nippe ja trikke, mida uued kolleegid õpivadki igapäevase töö käigus.
 
 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles