Eesti Laulu sketšide lavastaja marus: stseeni lõpp lõigati julmalt ja teavitamata ära (10)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Karmo Nigula Eesti Laul 2021 finaali vaheklipis.
Karmo Nigula Eesti Laul 2021 finaali vaheklipis. Foto: Kairit Leibold/ERR

Eesti Laulu vaheklipid lavastanud Arun Tamm sai teleri ees otsesaadet vaadates kibeda üllatuse, kui avastas, et üks tema sketšidest ei jõudnud ekraanile päris sellisel kujul, nagu esialgu plaanitud.

«Kahju, et ETV otsustas minu lavastatud Eesti Laulu vaheklipi «Lastelavastus Ivo Uukkiviga» julmalt ja teavitamata stseeni lõpu ära lõigata,» pahandas Tamm. Režissööri sõnul jäi seetõttu arusaamatuks klipi mõte. «See omakorda muutis üleüldiselt klipi põhjendamatult süngeks,» märkis Tamm.

Lavastaja jagas algset muutmata klippi Elu24ga:

ERRi kommunikatsioonispetsialist Pille-Mai Helemäe selgitas Elu24-le, et pikem klipp poleks lihtsalt saatesse mahtunud. «Videot pidi lühendama, et see mahuks saate piiresse. See oli kompromiss aja osas, et klippi saaks näidata,» kommenteeris Helemäe.

Tänavu lisasid Eesti Laulu finaalsaatele vürtsi vaheklipid, mis saatsid tuntud meelelahutajate püüdlusi uutes ametites. Laupäeval esmakordselt vaatajateni jõudnud videolugudes otsisid uusi väljakutseid näiteks Tanel Padar, Andres Kõpper, Ivo Uukkivi, Sepo Seeman, Reimo Sagor ja Kait Kall.

Eesti Laul sai seekordsete vaheklippidega inspiratsiooni «Pealtnägijast». Uuriva telemagasini eeskujul juhatas Eesti Laulu lühilood sisse saatejuht, keda kehastas Karmo Nigula. Klippide stsenarist oli Kait Kall, režissöör Arun Tamm ja tootja Get Shot Films.

Tamm on varem lavastanud filmi «Vasaku jala reede» ning seriaalid «Nurjatud tüdrukud» ja «Restart».

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles