PISIPERE? ⟩ Britney Spearsi kompu elukaaslane unistab noorelt isaks saamisest

Elu24
Copy
Britney Spears ja Sam Asghari.
Britney Spears ja Sam Asghari. Foto: KEVIN WINTER/AFP/Scanpix

Britney Spears (39) tutvus oma elukaaslase Sam Asghariga (27) 2016. aastal muusikavideo võtetel. Suhtega on nüüdseks jõutud sinnamaale, et mõtteid mõlgutatakse ka lastest. 

Intervjuus Forbesiga rääkis Iraani päritolu näitleja ja fitnessiguru, et kõhkles väga, kui talle pakuti rolli Britney Spearsi muusikavideos. Lisaks Britneyle on teinud Sam Asghari koostööd ka Fifth Harmonyga, kuid ka see ei olnud päris tema teema. Mõlemad pakkumised võttis mees vastu sõprade tungival soovil ja paistab, et ta võlgneb neile selle eest tänu.  

«Ma tahtsin teha televisiooni. Ma unistasin filmindusest,» tõdes mees. «Mu näitlemisstrateegia oli muusikavideotest kõrvale hiilida. Ma ei tahtnud neid enam teha ja olla tuntud kui muusikavideote näitleja,» lausus Asghari. Rolli Spearsi loo «Slumber Party» videos võttis mees vastu lihtsalt seepärast, et projekti kallal oli näinud kurja vaeva tema lähedane sõber.

Vaata muusikavideot, kus Asghari kaasa teeb!

«Minu praegune tüdruksõber valis isiklikult minu pildi ja tahtis just mind näha oma muusikavideos,» rääkis Asghari Spearsist. «Mu sõber helistas mulle ja ütles, et ma vajan, et sa selles osaleksid. Usu mind, sa pead kohale ilmuma.» Sõbra pingutustest teda veenda oli kasu. «Ma läksin kohale ja sealt see kõik alguse sai,» sõnas Asghari, vihjates enda ja Spearsi vahel lahvatanud armuleegile. 

Neli aastat hiljem on mehel tulevikuplaanid paigas ja ta teab täpselt, mille poole pürgida. «Ma tahan oma näitlemiskarjääri järgmisele tasemele viia. Samuti soovin ma meie suhte järgmisele tasemele viia. Mul ei ole midagi isaks saamise vastu. Ma lausa tahaks noor isa olla,» rääkis Asghari. 

Paar päeva tagasi oli Asghari 27. sünnipäev. Britney Spears jagas sünnipäeva puhul ka naljakaid videoid, mille nad koos tegid. «Palju õnne mehele, kes mind alati naerutab!» kirjutas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles