Kaunitarist kelm võis politsei eest põgenemiseks oma jala ise maha lõigata

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis/ https://www.thesun.co.uk

Tagaotsitav kelm Melissa Caddick võis politsei eest põgenemiseks oma jala ise maha lõigata, teatas Austraalia politsei. Naise mädanenud jalg leiti koos jalatsiga rannale uhutuna. Politsei jätkab naise säilmete otsingut.

Saripetisest Caddickul oli uhke elustiil – ta käis välismaal puhkamas ning kandis kalleid riideid ja aksessuaare. Selle rahastamiseks pettis ta vähemalt 68 inimeselt välja kokku rohkem kui 25 miljonit dollarit.

49-aastane Caddick kadus jäljetult eelmise aasta 12. novembril oma Sydneys asuvast häärberist, kui ametivõimud olid tema tegevusele jälile jõudnud. 21. veebruaril leiti Bournda rannast aga naise jalats, mille sees oli DNA-analüüsi kinnitusel Caddicki jalalaba.

Lähimatel randadel korraldati ulatuslik otsing, mille käigus rohkem Caddicki säilmeid ei leitud, kirjutab The Sun

Politseikomissar Mick Fuller usub, et naine on surnud, kuid juhtumit ei ole lõpetatud. Siiski on võimalik, et Caddick lõikas oma jala maha politsei eest põgenemiseks. «Otsime siiani tema säilmeid ja peidetud raha,» lisas Fuller.

Politsei abikomissar Mick Willing on varem ajakirjanikele öelnud, et kuigi naine võidi ka mõrvata, on tema arvates tõenäolisem, et Caddick võttis endalt ise elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles