Veel aasta tagasi tuli tüdrukute õhtu korraldajal silmailu leidmise nimel pea nahast välja pugeda. Muidugi vaid siis, kui legendaarne strippar Marco juhuslikult mokkamööda polnud. Naiste õnneks maandus möödunud aasta lõpus Tallinnas lennuk, mille pardal oli eksootilist ja erootilist meelelahutust pakkuv Justin Leo McNairn ja äkki polnud olukord enam kaugeltki nii nutune! Nüüd tuleb välja, et Lõuna-Eestis on end pikemat aega peitnud kolm kuuma meest, kelle suureks kireks on samuti striptiis. Oleks seda vaid varem teadnud!

Gert Suik (27), Mihkel Pari (27) ja Karl-Martin Kruse (28) on kolm meest, kes 2019. aasta suvisel grillipeol naljatlesid, milline oleks elu siis, kui nad meelelahutajateks hakkaksid. Ikka sellisteks, kes just naistele erilist elamust pakuksid. «Eestis ei olnud hollywoodilikku mees-meelelahutust. Mõned kuud hiljem kerkis teema uuesti üles ja siis me mõtlesime, et teeme esialgu lihtsalt proovi,» meenutab Gert.

Alguses hakatigi iseseisvalt harjutama. «Õppisime Youtube'ist põhilisi liigutusi ja nii see kulges. Mõne kuu pärast saime juba esimese esinemise, tegemist oli väikese jõulupeoga. Siis hakkas kõik aina rohkem lahti rulluma,» räägib Gert.

Kommentaarid
Copy