Ada ja Seidi paroodias pettunud Uudo loobus «Duubli» juhtimisest: minu jaoks oli see vastik

Elu24
Copy
Uudo Sepp loobus «Duubli» juhtimisest.
Uudo Sepp loobus «Duubli» juhtimisest. Foto: Madis Sinivee/Postimees Grupp

«Tuleval nädalal pidin üles astuma TV3 «Duubli» saates saatejuhina. Selle võimaluse eest olin väga tänulik. Kuid vaadates eilset «Duubli» saadet, kus tunnustatud näitlejad väga ebaõnnestunult ja piinlikult kahte naisterahvast maha tegid, sain aru, et selles programmis mina kaasa ei tee,» teatab Uudo Sepp  sotsiaalmeedias.

«Kui «Duubli» meeskond ja seal figureerinud näitlejad tunnevad, et tegid südamest ja hingest suurepärast huumorit, siis olgu nii,» jätkab laulja ja tunnistab, et tema jaoks oli see lihtsalt vastik.

«Kui telekanali reitingut teiste eestlaste rõveda mahategemisega kasvatatakse, siis edu teile. Mina olen kasvanud keskkonnas, kus naisi austatakse, hinnatakse ja hoitakse. Labasusel ja huumoril on suur vahe - seega mina sellele vihkamist täis rongile ei astu,» selgitas Sepp oma otsuse tagamaid.

Uudo Sepp pidi tuleval nädalal koos Triin Lellepiga «Duublis» saatejuhina üles astuma. Lellep ütles Elu24-le, et Uudo otsus tuli talle üllatusena. «Eks otsime uue inimese tema asemele. Mina jõuan sajaprotsendiliselt ekraanile,» kinnitas ta.

Eile õhtul tehti saate otse-eetris Seidi Voogrest ja Ada-Marie Nelkest paroodia, mis nii parodeeritavad neiud kui ka paljud vaatajad endast välja ajas. 

Oma kommentaari juhtunule andis ka TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv. Täpsemalt saab selle kohta lugeda siin.

Tere kõigile, kaunist laupäeva! Tuleval nädalal pidin üles astuma TV3 duubli saates saatejuhina. Selle võimaluse...

Posted by Uudo Sepp on Reede, 12. märts 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles