KLÕPS ⟩ Trafficu solist Silver Laas läks koos bändikaaslasega koroonaosakonda tööle

Elu24
Copy

Ansambli Trafficu solist Silver Laas avaldas ühismeedias, et töötab hetkel koos bändikaaslasega Ida-Tallinna Keskhaiglas ja on abis selle koroonaosakondades.

Eesti ansambli Trafficu solist Silver Laas postitas Instagrami pildi endast ja bändikaaslasest Joonas Mattias Sarapuust. Postitusega avaldas Laas, et tema ja Sarapuu töötavad hetkel Ida-Tallinna Keskhaigla koroonaosakonnas.

«Juba terve aasta pole saanud normaalselt lavale ja lugedes iga päev olukorrast riigis ja eriti haiglates mõtlesin mida ma saaksin ise ära teha, et aidata,» alustas Laas oma postitust.

«Nüüdseks olen ma juba nädalapäevad töötanud koos Joonas Mattias Sarapuuga Ida-Tallinna Haigla COVID osakondades, kus meie põhilisteks tööülesanneteks on erinevate analüüside viimine laborisse, ja üldse erinevad jooksvad tööd, olgu siis patsientide riiete toomine või meditsiinitarvikute kastide sorteerimine,» kirjeldas Laas nende töökohustusi.

Laulja sõnul leppisid nad haiglaga kokku, et töötavad seal seni, kuni olukord laheneb: «Sest see on ka meie tavatööga otseses seoses. Kui tulevad tagasi kontserdid jäävad ka haiglad tühjemaks.»

Postituse teises pooles pani Laas rõhku pandeemia olukorra tõsidusele. «Lugedes erinevates sotsiaalmeedia kanalites vandenõusid, nagu poleks seda haigust olemas ja haiglad tühjad teeb see päris nukraks, sest ma näen iga päev kuidas haigla palatid on täiesti täis.»

Lõpetuseks kinnitas Laas, et tema ja Sarapuu on saanud ka vaktsiini: «Ehk siis kui kunagi tahab keegi meid esinema jälle kutsuda, siis saab seda julgelt teha!»

«Püsige terved ja mõelge mida saate ise veel ära teha, et me koos võimalikult kiiresti saaksime sellest jamast välja tulla!»

Ida-Tallinna Keskhaiglas on hetkel kolm Covid osakonda, millest viimane avati veebruari lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles