TV3 vabandab Ada ja Seidi ees: «Duubli» sketš väljus hea maitse piiridest (1)

Elu24
Copy
«Rannamaja» staarid Ada-Marie Nelke ja Seidi Voogre.
«Rannamaja» staarid Ada-Marie Nelke ja Seidi Voogre. Foto: TV3

Seoses Seidi Voogre ja Ada-Marie Nelke parodeerimisega «Duubli» saates vallandus eile sotsiaalmeedias pahameeletorm. Nüüd on TV3 aga otsustanud siiralt vabandada nii Ada ja Seidi kui ka kõigi televaatajate ees. 

TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suure sõnul riivas sõbraliku huumorina mõeldud sketš tahtmatult nii Adat ja Seidit kui ka paljusid televaatajaid ja väljus hea maitse piiridest. «Palume selle eest andestust. TV3 vabandab kõigi osapoolte ja vaatajate ees.»

«Meie siiras vabandus ka näitlejate Marta Laane ja Liisa Pulki ees, kes on kõnealuse sketši tõttu sattunud avalikkuses löögi alla, mida nad pole kuidagi ära teeninud. Kinnitan, et saatelõigus sisaldunud ebakohased naljad pole näitlejate looming ning telekanal võtab selle eest vastutuse.»

«Eriprojekt «Duubel: Õhtune vahetus» on ellu kutsutud eesmärgiga pakkuda vaatajatele TV3 25.juubeliaastal võimalust kohtuda telekanali armastatud telenägudega ning lisada telemaastikule värskust ja üllatusi, mis pakuks positiivseid emotsioone ja tooks veidi rõõmu praegusesse keerulisse aega,» ütleb Suur.

Kuna sketši tõttu loobus saate juhtimisest Uudo Sepp, võtab esmaspäevast «Duubli» juhtimise koos Triin Lellepiga üle Mart Sander

Sketš «Rannamaja» staaridest vallandas pahameeletormi

Eile õhtul tehti saate otse-eetris Seidist ja Adast paroodia, mis nii parodeeritavad neiud kui ka paljud vaatajad endast välja ajas. 

Neiudest tehti paroodia, kus näitlesid Liisa Pulk ja Marta Laan. «Seidi surnud isa ja haiguse üle nalja teha on naljakas.. saime aru,» kommenteeris Ada saadet irooniliselt. Tõsielustaaridele on ka arusaamatu, miks neid ei lastud eetrisse, küll aga sobib selleks samal peol osalenud Uudo Sepp. TV3 eriprojekti «Duubel: Õhtune vahetus» juhtima kutsutud «Rannamaja» osalejad Ada Nelke ja Seidi Voogre sattusid koroonaskandaali ning nende asemel juhitisid sel nädalal saadet Nele-Liis Vaiksoo ja Marta Laan.

TV3 loomejuhi kesine vabandus 

TV3 loomejuht Urmas Eero Liiv reageeris aga õhtul paisunud skandaalile. Ta avaldas kahetsust, et nad olid jätnud tähelepanuta Seidi isa surma ning sellega seonduva nalja halva tooni ning vabandas selle pärast. Siiski kinnitas Liiv, et oluline osa paroodiast oli otse päris intervjuudest võetud.

Telemehe sõnul on enamus sketšist on sõna-sõnaliselt maha kirjutatud varasemast intervjuust - ka lõigud, mis on toonud endaga rünnakuid sketši esitajate pihta. «Ma ei näe selles muud, kui tõupuhast huumorit,»  sõnas Liiv ja lisas, et selline asi võib avaliku tähelepanuga kaasneda ja kutsus üles parodeerijaid mitte ründama. Loomejuhi Facebooki postitatud vabanduse kommentaariumis siiski paljud mehe vabandust tõsiselt ei võta. «Kui teil tõesti muud sisu pole toota, peale inimeste üle halvustavalt nalja tegemist hõlmava pariooda, siis äkki ärge üldse tehke saadet,» võtab sõna sisulooja Madeleyn Kurg. Samuti ei pidanud Seidi ja Ada mehe vabandust piisavaks. 

Paroodia tõttu loobus saate juhtimisest Uudo Sepp

Täna teatas Uudo Sepp sotsiaalmeedias, et tema järgmisel nädalal «Duublit» ei juhi. «Tuleval nädalal pidin üles astuma TV3 «Duubli» saates saatejuhina. Selle võimaluse eest olin väga tänulik. Kuid vaadates eilset «Duubli» saadet, kus tunnustatud näitlejad väga ebaõnnestunult ja piinlikult kahte naisterahvast maha tegid, sain aru, et selles programmis mina kaasa ei tee.»

«Kui «Duubli» meeskond ja seal figureerinud näitlejad tunnevad, et tegid südamest ja hingest suurepärast huumorit, siis olgu nii,» jätkab laulja ja tunnistab, et tema jaoks oli see lihtsalt vastik.

«Kui telekanali reitingut teiste eestlaste rõveda mahategemisega kasvatatakse, siis edu teile. Mina olen kasvanud keskkonnas, kus naisi austatakse, hinnatakse ja hoitakse. Labasusel ja huumoril on suur vahe - seega mina sellele vihkamist täis rongile ei astu,» selgitas Sepp oma otsuse tagamaid.

Uudo Sepp pidi tuleval nädalal koos Triin Lellepiga «Duublis» saatejuhina üles astuma. Lellep ütles Elu24-le, et Uudo otsus tuli talle üllatusena. «Eks otsime uue inimese tema asemele. Mina jõuan sajaprotsendiliselt ekraanile,» kinnitas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles