Kriitikarahe alla sattunud Marta Laan murdis vaikuse: otsin riiki, kus ennast põlema panna (7)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Marta Laan parodeeris «Duublis» tõsielustaar Seidi Voogret.
Marta Laan parodeeris «Duublis» tõsielustaar Seidi Voogret. Foto: Kaader saatest/TV3

Reedeses «Duublis» tõsielustaar Seidi Voogret parodeerinud ja selle eest terava kriitika osaliseks saanud näitleja Marta Laan võttis lõpuks juhtunu teemal sõna, kuid ei vabandanud.

Laan pani Instagrami-lugudesse üles krüptilise teadaande, et ta on nüüd «tühistatud». «Otsin riiki, kus ennast põlema panna või Tallinnas piisavalt suurt prügikasti!» viskas näitleja nalja kriitika üle, mis on talle viimastel päevadel osaks saanud. «Uuest nädalast saadaval noolemäng Marta Laane pildiga! Kingi oma lastele või vanavanematele!» jätkas ta.

Veidi hiljem lisas Laan, et kui kellelgi on tema pärast häbi olla eestlane, siis ta katsub neile uue passi hankida.

Marta Laan teatas, et ta on tühistatud.
Marta Laan teatas, et ta on tühistatud. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Laant on reede õhtust peale saatnud terav kriitika, kuna ta parodeeris otsesaates tõsielustaari Seidi Voogret ning mainis sketšis tema nahahaigust ja surnud isa. Ühismeedias võrreldi saatelõiku koolikiusamisega ning nõuti lausa Laane vallandamist Eesti draamateatrist.

Ise juhtunu teemal vaikinud Laant asuti pommitama tema viimase Instagrami postituse all, kust leiab kümneid kommentaare, mis mõistavad reedel saates toimunu hukka.

«Ma olen mega pettunud! Nii me lastest kasvavad kiusajad, sest suured teevad ees! Isegi mu laps, kes on 8-aastane, ütles, et emme, see on nii kole saade, kuidas ta ropendab!» kirjutas üks. «Mul on nii piinlik ja kurb, et 35-aastane naisterahvas, kas kogemata või mitte, sellise asjaga nõus on. Mitte ükski selgitus või vabandus ei paranda muud kui teie enda enesetunnet. Kohutav,» kritiseeris teine.

Laane kaitseks on sõna võtnud kaassaatejuht Nele-Liis Vaiksoo, veebruaris «Duublit» juhtinud Brigitte Susanne Hunt ning TV3 tähtsamad pead Urmas E. Liiv ja Signe Suur.

«Meid süüdistatakse kiusamises, kuid see, mis hetkel toimub Marta aadressil, on minu meelest kordades hullem. Marta parodeeris näitlejana inimest, omamata mingit isiklikku vaadet antud neiule,» kirjutas Vaiksoo pühapäeval Facebooki postituses.

Saatejuhid ega sketšis osalenud näitleja Liisa Pulk pole juhtunu eest avalikult vabandanud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles