VIDEO Venemaa hokilootus sai rängalt vigastada ning võitleb haiglas elu eest

Elu24
Copy
Venemaa noor hokimees Timur Faizutdinov sai õnnetult litriga vastu pead ning võitleb haiglas elu eest.
Venemaa noor hokimees Timur Faizutdinov sai õnnetult litriga vastu pead ning võitleb haiglas elu eest. Foto: Kuvatõmmis videost

Venemaa hokiklubi Peterburi Dinamo 19-aastane kapten Timur Faizutdinov sai reedeses MHLi liiga väljalangemismängus rängalt vigastada.

Peterburi meeskond oli külas Jaroslavlil ja kohtuti sealse Lokoga. 

Faizutdinov oli parajasti uisutamas vahetusmeeste pingile, kui vastasmängija üritas visata litri Dinamo kaitsetsooni. Paraku tabas see Faizutdinovi pead ning kaitsja vajus jääle. Mõne hetke pärast kaotas ta teadvuse.

Videot juhtunust saab vaadata siit: 

Faizutdinov viidi kiirabiga kohalikku haiglasse ning paigutati intensiivravi osakonda, kus arstid võitlevad noore hokitalendi elu eest. 

«Timur on intensiivravi osakonnas ja Jaroslavli arstid võitlevad tema elu eest. Praegu tuleb sinul ja minul, kogu Peterburil, kogu noorte liigal ja kogu maailmal Timurile kõvasti pöialt hoida, et tal oleks võimalik see võitlus võita,» seisab Dinamo pressiteates. 

Faizutdinovi pere tahab toimetada kriitilises seisus oleva 19-aastase Timuri Moskvasse Burdenko meditsiinilisse neurokirurgia instituuti. 

«Mõistame, et see on risk, kuid me peame selle võtma. Arstid rääkisid, et nad näevad sellist vigastust esimest korda elus. Selleks et ta ellu jääks, on vaja eriaparatuuri ja neurkokirurgiat,» ütles Faizutdinovi ema Jelena portaalile 76.ru.  

Faizutdinov sündis Tšeljanbinskis ja alustas karjääri sealses klubis Traktor. Peterburi Dinamos on ta mänginud viimased neli aastat, varem noortemeeskonnas ja nüüd MHLi klubis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles