DOKUMENTAAL ⟩ Demi Lovato langes teismelisena Disney lastekanalis töötades vägistamise ohvriks

Elu24
Copy
Demi Lovato aastal 2019 (vasakul) ja 2008 (paremal). Elu24 kollaž.
Demi Lovato aastal 2019 (vasakul) ja 2008 (paremal). Elu24 kollaž. Foto: Rachel Murray, Planet Photos.

Ameerika lauljatar ja näitleja Demi Lovato (28) avaldas dokumentaalsarjas «Tantsides saatanaga» sündmuse, mis teda seni kummitab. Youtube'i dokumentaalsarjas räägib naine emotsionaalsest traumast, sõltuvusest ja sellele järgnenud üledoosist. 

Demi Lovato tunnistab dokumentaalis, et kui ta juhtunust rääkis, ei saanud seksuaalkurjategija oma teo eest mingit karistust. Kuigi Lovato videos tema nime ei maini, tõdeb ta kurvastusega, et pidi seda inimest pea iga päev nägema, kirjutab Vanity Fair

«Ma olen sel teemal vaikinud, sest mul on alati midagi öelda, aga ma olen väsinud oma suu avamisest,» tunnistas näitleja. Lovato räägib oma väidetavast vägistamisest, öeldes: «Me suhtlesime tihedalt, aga ma ütlesin talle, et see ei lähe sellest kaugemale». Lauljatari sõnul polnud see aga mehele oluline, sest ta tegi seda hoolimata kõigest. «Ma sisendasin endale, et see on minu süü, sest ma läksin temaga ikkagi tuppa,» sõnab ta. 

Raskel ajal kannatas ta buliimia all ja tegi endale viga. Lovato sõnul kandsid paljud tema võtteplatsikaaslastest noored staarid nn lubadussõrmust, millega tõotati, et vahekorda astutakse alles peale abielu. Sama sõrmust kandsid ka ansambli The Jonas Brothers liikmed, kellega Lovato näitles koos noortefilmis «Rokilaager» (2008).

Lovato oli filmivõtete ajal vaid 15-aastane. «Kas ma peaksin juhtunu avalikustama pärast ütlemist, et mul on lubadussõrmus? Kuus kuud hiljem peaksin ma ütlema, et ma seksisin, ehkki see oli tegelikult vägistamine? Inimesed ei näeks seda nii,» rääkis Lovato.

Täispikk dokumentaal avalikustatakse 23. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles