VÄRSKENDUS ⟩ Kärtsroheliste juustega Billie Eilishist sai heledapäine barbinukk

Elu24
Copy
Billie Eilish Oscarite punasel vaibal 2020. aastal.
Billie Eilish Oscarite punasel vaibal 2020. aastal. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Ameerika lauljatar Billie Eilish (19) on olnud alati tuntud oma erkroheliste juustejuurte poolest. Peale väikest soenguvärskendust näeb lauljatar välja nagu täitsa teine inimene!

Kui muidu särab Billie Eilish alati hulljulgete garderoobivalikute ja ekstravagantsete soengutega, siis nüüd otsustas lauljatar pisut klassikalisema soengu kasuks. Värskes Instagrami videos lehvitab andekas muusik oma värvikuuri läbinud kiharaid. 

Naise juuksevärvi üle on spekuleeritud juba pikalt. Nimed avastasid fännid juba veebruaris, et lauljatar kannab parukat. TikTokki tekkis kümneid videoid, milles spekuleeriti selle üle, kas naine varjab oma loomulikke juukseid. Samuti tekitasid võltsjuuksed spekulatsioone Twitteris. 

Eilish vihjas Instagram live´i tehes oma fännidele juba ammu, et plaanib oma juustega ette võtta ekstreemse muutuse, kirjutab PopBuzz. Seda lubas ta teha peale dokumentaalfilmi «Billie Eilish: Maailm On Pisut Udune» esilinastumist, mis jõudis laulja fännide ette veebruaris. «Ma muudan soengut peale doki avaldamist. See on ühe ajastu lõpp. Ma annan teile uue ajastu,» rääkis tänavu aastal kaks Grammyt võitnud muusik. 

Vaid mõned tunnid enne oma uue soengu jagamist küsis Eilish fännidelt: «Kas oskad pakkuda mis värv?». Vaid mõni aeg hiljem pani Eilish oma fännibaasi vaimustusest kihama, postitades allpool oleva video. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles