Ahistamisskandaali sattunud multimiljonärist NFLi täht: nad tahavad mu raha

Elu24
Copy
Ameerika jalgpalli superstaar Deshaun Watson.
Ameerika jalgpalli superstaar Deshaun Watson. Foto: CARMEN MANDATO/AFP/Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi klubi Houston Texansi mängujuhile DeShaun Watsonile on esitatud süüdistus seksuaalses ahistamises. Sportlane ise on kindel, et see on labane väljapressimine.

Teisipäeval teatas ühe Houstoni advokaadibüroo advokaat Tony Buzbee, et on esitanud Watsoni vastu süüdistuse.

Watson allkirjastas mullu septembris Texansiga nelja-aastase lepingu, mille jooksul teenib 156 miljonit dollarit ehk umbes 131 miljonit eurot.

Deshaun Watson tänavu veebruaris Miamis.
Deshaun Watson tänavu veebruaris Miamis. Foto: SETH BROWARNIK/Seth Browarnik/InStar/Cover Images/Scanpix

Niisiis oleks võimalikus kohtuvaidluses mängus tohutud rahasummad. Buzbee teadvustab seda ja rõhutab sotsiaalmeedias tehtud avalduses, et ajendiks ei ole kindlasti raha.

«Olen väga uhke, et saan esindada neid, kel pole võimukate vastu võimu. Naisi koheldakse liiga sageli nii, nagu keegi ei soovi, et neid koheldaks. Kas kuulsatele inimestele peaks tegema erandi? Arvan, et mitte. Kõik inimesed on võrdsed ning väärivad austust ja lugupidamist,» kirjutas Buzbee.  

«Watsonile esitatud süüdistuses pole oluline raha. Küsimus on inimväärikuses ja selles, et vastavale käitumisele tuleks teha lõpp nüüd ja kohe!» Buzbee lubas juhtumi üksikasju hiljem selgitada.

Telekanalile Fox26 antud intervjuus ütles Buzbee, et ahistamine juhtus siis, kui Watson oli naismassööri juures ning «läks liiga kaugele». Rohkem teavet ei soovinud Buzbee anda.

Watson eitab talle süüks pandud käitumist täielikult. Jalgpallistaar kaitses ennast Twitteris.

«Avalikku tähelepanu jahtiva advakaadibüroo juristi sotsiaalmeedia avaldusest sain teada, et minu vastu on esitatud süüdistus. Ma pole näinud veel süüdistuse täpset sisu, kuid tean, et pole kunagi ühtki naist kohelnud teisiti kui sügavama austusega,» kirjutas Watson.

«See advokaat väidab, et küsimus pole rahas, kuid juba enne süüdistuse tegemist esitas ta mulle alusetu nõude kuuekohalise summaga, mille lükkasin kiiresti tagasi. Vastupidiselt talle, pole minu jaoks küsimus rahas. Küsimus on minu nime puhastamises ja seda kavatsen ma ka teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles