USKUMATU ⟩ Vangid rajasid valvurite teadmata kongi luksusliku basseini

Elu24
Copy
Vangid filmisid oma meistriteose ise üles.
Vangid filmisid oma meistriteose ise üles. Foto: Kuvatõmmis

Narkokuritegevusest räsitud Kolumbias on tohutud vanglad. Sotsiaalmeediasse lekkinud videotest tuleb välja, et valvurid ei tea üldse, mis nende müüride sees toimub.

Twitterisse lekkis uskumatu video Kolumbiast Cúcuta vanglast. Nimelt on otse Venetsueela piiri ääres asuvas kinnimajas rajatud kadestusväärselt mugavad elutingimused, seda kõike vangide enda poolt. 

Kaadreid jagas Lõuna-Ameerika narkokartellidega tegelev filmimees Toby Muse. «Kolumbia vangla kinnipeetavad ehitasid ise endale jacuzzi, keraamiliste plaatidega kaetud basseini,» kirjeldas ta.

Ka teised teevad asutuse üle nalja. «Cúcuta vanglasse sisenemisel otsivad nad su pealaest jalatallani läbi, konfiskeerivad telefoni ja märgistavad su,» märgiti. «Siiski ei märganud teenistus, et 12. plokis ehitati endale ise jacuzzi

Bassein on kadestusväärselt korralikult ehitatud ning täidetud kristalse veega. Samuti võib näha, et «puhkealal» tuntakse end õige vabalt, käiakse ringi, ehitatakse ja kuulatakse valju muusikat.

Paljudes ületrahvastatud Lõuna-Ameerika vanglates elavad vangid müüride sees vabalt kogukondlikku elu. Valvurid piiravad neid vaid müüridel välja pääsemast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles