VIDEO Jälle hull Laagna teel: kihutaja põrutas isegi vilkuritega sõitnud kiirabiautost mööda!

Elu24
Copy
Laagna teel kihutati mööda väljakutsele sõitnud kiirabist.
Laagna teel kihutati mööda väljakutsele sõitnud kiirabist. Foto: Kuvatõmmis videost

Sotsiaalmeedias levib hullumeelne kihutamisvideo, mis on filmitud Laagna teel - kohas, kus juhtus alles möödunud aasta juunis just kihutamise tõttu kohutav liiklusõnnetus.

Videos on näha, kuidas öises Tallinnas pööraselt kihutatakse. Laagna teel kehtiv piirang on 70 km/h, kuid sõiduki spidomeeter näitab, et auto liikus kiirusega 180 km/h. Kõnekas on ka see, et kiirus oli piisavalt suur isegi kiirabiautost möödumiseks. Video postitati sotsiaalmeediasse eile, kuid millal täpselt kihutamine aset leidis, pole veel teada. 

Liiklusjärelevalvekeskuse juhi Hannes Kullamäe sõnul on politsei selle videoga kursis ning praegu tegeletakse osapoolte tuvastamisega. «Arvestades möödunud suve traagilisi sündmusi Laagna teel on kahetsusväärne, et jätkuvalt leidub inimesi, kes nõnda suurtel kiirustel kihutades enda ja kaasliiklejate elud tahtlikult ohtu seavad. Selline käitumine ei ole tolereeritav ning kindlasti ei ole Laagna tee see koht, kus enda ja oma sõiduki võimeid proovile võiks panna,» rõhutab Kullamäe.

Alles eelmise aasta juunis juhtus Laagna teel kohutav liiklusõnnetus, mille tagajärjel hukkus kaks inimest. Avarii põhjustas 20-aastane BMW juht, kes eelnevalt samuti sotsiaalmeedias kihutamisvideoid jagas. Liiklusõnnetusega lõppenud kihutamisel sõitis ta kiirusega 200 km/h.

 

Kui sul on infot sündmuse asjaolude kohta või juhtusid seda ise vahetult tunnistama, võta palun ühendust Liiklusjärelevalvekeskuse väärteomenetleja Lilia Protsykovaga: lilia.protsykova@politsei.ee või telefonil 612 5647.

Iga väike infokild võib aidata kaasa suure pildi kokkupanemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles