VALLATUD KAADRID ⟩ Grammydel esinenud Cardi B ajas oma lavasõuga televaatajate närvid krussi

Elu24
Copy
Cardi B lavasõu 2021. aasta Grammy auhindadel.
Cardi B lavasõu 2021. aasta Grammy auhindadel. Foto: Kevin Winter / HANDOUT/EPA/Scanpix

Räppar Cardi B esines tänavustel Grammy auhindadel ja pakkus vägeva sõu ajal unustamatuid tantsuliigutusi nii laval kui ka voodis. Koos räppar Megan Thee Stallioniga esitas Cardi B ka lugu «WAP», kuid loo ja lavasõu kooslus kõigile televaatajatele meelepärane ei olnud.

Tänavustel, 63. Grammy auhindadel pakkus meelelahutust räppar Cardi B, kelle lavasõu oli lihtsalt öeldes üpris seksikas. Cardi B esitas möödunud nädalavahetusel toimunud auhinnagalal kahte lugu, mis olid põimitud üheks. Esimene oli räppari värske singel «Up» ja teine hittlugu «WAP», millel teeb kaasa ka Megan Thee Stallion.

Räppar Cardi B oli üks artistidest, kes tänavustel Grammy auhindadel lavale astus.
Räppar Cardi B oli üks artistidest, kes tänavustel Grammy auhindadel lavale astus. Foto: /AP/Scanpix

Esimese loo ajal nägi laval huvitavat videoinstallatsiooni, mille ees Cardi B koos tantsutüdrukutega tantsis. Pärast seda tegi enne edukat muusikakarjääri eksootilise tantsijana töötanud Cardi B paar liigutust stripipostil.

Siis tuli lavale Megan Thee Stallion ja naised esitasid rahvale nende ühist lugu «WAP». Üpris ropu sisuga lugu, mille pealkiri viitab naise suguelundi niiskusastmele, tehti küll Grammy auhindade jaoks veidi ümber, kuid mitte piisavalt. Samas ei olnud kasu ka sellest, et laulu alles jäänud ebasobiva tsenseeris telekanal CBS ise, sest esinemine läks paljude televaatajate arvates ikkagi üle piiri, vahendab thewrap.com.

Megan Thee Stallion ja Cardi B Grammy auhindadel esinemas. Lavale oli sõu jaoks üles pandud suur voodi, millel kaks räpparid koos tantsisid.
Megan Thee Stallion ja Cardi B Grammy auhindadel esinemas. Lavale oli sõu jaoks üles pandud suur voodi, millel kaks räpparid koos tantsisid. Foto: Kevin Winter / HANDOUT/EPA/Scanpix

Lisaks sotsiaalmeedia kärale sai USA Föderaalne Kommunikatsioonide komisjon (FCC - Federal Communications Commission) Cardi B esinemise pärast umbes 80 kaebust, vahendab TMZ.  Ühe kaebaja sõnul kuulus Cardi B sõu hoopis stripiklubi uste taha. «Nad tantsisid nagu nad oleks stripiklubis,» kurtis televaataja. Teisele televaatajale jäid ette Cardi B ja tantsijate riided. «Täiesti rõve,» kritiseeris keegi Texase osariigist.

Konkreetselt Cardi B esinemise pärast FCC-le saadetud kaebuste arv ei olnud aga pooltki nii suur, kui see, mis saadeti pärast 2004. aasta Super Bowli. Paljud arvatavasti mäletavad, kui Justin Timberlake paljastas miljonite ees Janet Jacksoni rinna, hetk, mida kritiseeriti häälekalt. Selle kohta saadeti FCC-le kokku üle 540 000 kaebuse. 

Tundub, et paljude pahameel piirdus aga sotsiaalmeedia postitustega. Vähemalt ühte neist nägi ka Cardi B ise ning seda jagas räppar oma Instagramis. Tegu on kahe videoklipiga, kus esimesel on väga endast väljas naisterahvas. «Mis on turvaline? Mida ma oma lastele näitan, mis on hea, üllas ja puhas?» kurtis naine läbi pisarate. Teises videoklipis on näha, kuidas sama naine vaatab Cardi B esinemist ja pole ilmselgelt rahul sellega, mida ta näeb.

Cardi B vastas kriitikale imestunult: «Päriselt? «WAPi» pärast?» 

Cardi B Grammy auhindade esinemine on vaadatav räppari Youtube'i kanalil, kus seda on imetletud juba üle 7,7 miljoni korra. Kahjuks pole see video Eestis saadaval, kuid Youtube'i on potsatanud ka veidi telesõbralikum versioon. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles