Anne Smith Aaslaid nakatus raseduse lõpus koroonasse: politsei käis kontrollimas, et karm tõbi kodus püsiks

Elu24
Copy
Anne Smith Aaslaid
Anne Smith Aaslaid Foto: Erakogu

Endine jõutõstja Anne Smith Aaslaid (29) oli viimati pildis, kui ta tohutult kaalust alla võttis. Nüüdseks on ta emaks saanud. Paraku ei kulgenud kõik nagu õlitatult – naine nakatus jaanuari lõpus, vaid mõni nädal enne sünnitust, koroonasse.

Anne Smith Aaslaid tegi sotsiaalmeediasse postituse, kus avaldab, et jäi eelmisel kevadel, koroonaviiruse esimese laine ajal, pärast pikka proovimist rasedaks. «Päris raseduse lõpus sattusin äärmiselt halva enesetundega haiglasse,» kirjutab ta. 

«Esialgu plaaniti sünnituseelsesse osakonda panna, aga pärast koroonatesti positiivset tulemust viidi ruttu nakkusosakonda üle,» meenutab naine. «Kahest nädalast möödus esimene osa haiglas, edasi kodusel ravil. Politsei käis ka kontrollimas, et karm tõbi kodus püsiks.»

Aaslaid tunnistab, et ka tema arvas varem, et on piisavalt noor ja tervislik – viirus talle küll külge ei hakka! «Kui oled hingamisraskustega haiglas ning teadmatuses, mis edasi saama hakkab ja kuidas see kõik kõhubeebi ning sinu enda jaoks lõppeb, siis … Palju tervist kõigile! Hoiame ennast ja üksteist, palun,» koputab noor ema teiste südametunnistusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles