Toetuse eest tänulik Argo Aderi abikaasa: jubedalt tuleb ikka valida, keda oma ellu lasta! (1)

Elu24
Copy
Staarkulturist Argo Ader ja abikaasa Maarja Kerner-Ader 2016. aastal.
Staarkulturist Argo Ader ja abikaasa Maarja Kerner-Ader 2016. aastal. Foto: Viktor Burkivski

Seksisõnumite skandaali sattunud Argo Aderi abikaasa kirjutas täna avameelses postituses, mis staarpaari suhtes tegelikult toimus. Skandaali valguses sai Maarja palju toetavaid kirju, mille eest tänades tõdes naine, et inimesi, keda oma ellu lastakse, tuleb hoolikalt valida.

Täna hommikul sotsiaalmeedias Kroonikas ilmunud lugu kommenteerides avaldas Argo Aderi abikaasa Maarja Kerner-Ader, et nad olid sügisel abikaasaga suhte pausil. «Mina olen teadlik kõikidest asjadest, mis sellel ajal juhtusid ning olen kõigega rahu teinud,» kirjutas Maarja oma avameelses postituses.

Maarja postituse alla jäeti mitukümmend kommentaari, millest kõik avaldasid naisele toetust ja tuge.

«Parim sõbranna ilmselgelt nii ei teeks ega üldse päris sõbranna!!!! Lihtsalt, et kõik klaar oleks eks! Jätkuvalt olete mu lemmikpaar ja imeilus pere!» kirjutas keegi Maarja postituse alla. «Kõigel on alati kaks poolt. Haiget on kerge teha. Peeglisse raskem vaadata. Olge paid! Tõelised sõbrad on ja jäävad,» lisas teine.

«Tugevas paarisuhtes andestatakse ja mõistetakse ja leitakse koos lahendusi! Jätkuvat tugevat liitu teie armsale perele!» öeldi Maarja avameelse ülestunnistuse peale.

Seda nähes tänas Maarja mitu tundi hiljem oma Instagrami-lugudes kõiki nende toetavate kirjade eest. «Saan siin reaalselt sadu toetavaid kirju, appi, sellist tähelepanu ja kirjade laviini ma küll oodata ei osanud. Aitäh teile armsad inimesed,» kirjutas Maarja.

Oma postitusega rõhutas naine ka järgmist: «Kõigest raskest saadakse alati üle! Nii ongi! Saan ka mina ja meie!»

Oma postituses avaldas Maarja ka ühe õppetunni, mis ta selle skandaali valguses õppis.. 

«See, et meediasse keegi need (seksisõnumid - toim) lekitas, on kurb, aga minu võimuses pole ju miskit teha,» tõdes ta ja lisas, «ja mis on kurb, et mulle kirjutatakse ka sellest, kui paljudel sõbrannad (lähedased) on niimoodi teinud.» 

«Mul on nii-nii kahju. Jubedalt tuleb ikka valida, keda oma ellu lasta! Mina alati usaldan ja arvan inimestest head. Sain vastu näppe. Olen edaspidi targem,» ütles ta lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles