LUGEJA VIDEO Pandeemilised kaadrid Linnahalli tagant: kaitseriides tüübid tõid kanistritega Covidi rannale

Elu24
Copy

Elu24 lugejale jäi pühapäeva lõunal Tallinnas Linnahalli juures silma eriskummaline vaatepilt, kui merest ilmusid välja kaitseülikondades inimesed, kes tassisid kaldale salapärased kanistrid. Vaata videot!

Täna avanes seletamatu vaatepilt paljude taliujujate meeliskohas, kuhu lähedale Kalaranda on tervitusi saatnud ka endine esileedi Evelin Ilves. Täpsemalt jändasid kaks kaitseülikondades inimest karges merevees kanistritega.

Elu24ga rääkinud pealtnägija sõnul tassisid kummalised tegelased Linnahalli juures merepõhjast välja valged paagid kirjaga «Covid» ning jätsid need rannale lebama. «Vees olid neil juba mingi kanistrid põhjas valmis, kaldast umbes viie meetri kaugusel,» selgitas pealtnägija.

Linnahalli taga askeldasid kaitseülikondades tegelased, kes kandsid Covidi-kirjadega kanistreid.
Linnahalli taga askeldasid kaitseülikondades tegelased, kes kandsid Covidi-kirjadega kanistreid. Foto: Lugeja pilt

Kui tünnid olid rannale toodud, olevat tegelased jooksnud eemale puude vahele – siis aga jälle tagasi vette. Uudishimulikke pealtvaatajaid olevat tekkinud rohkemgi. «Arusaamatu ja veider vaatepilt, aga lõbus,» arvas Elu24ga rääkinud meesterahvas.

Arvata võib, et nappide plusskraadidega ei askeldatud külmas merevees niisama, vaid toimunust valmib ka video. Pealtnägija sõnul jäädvustas keegi kolmas telefoniga kaitseülikondades inimeste tegevust. Äkki satuvad kaadrid mõnda tudengifilmi või muusikavideosse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles