USA pesapallur vedas suures koguses narkootikume: arvasin, et kotis on kingad

Elu24
Copy
Möödunud nädalal peeti Colorados kinni Chicago Cubsi farmklubi pesapallur Jesus Camargo-Corrales, mehe autost leti suur kogus narkootikume.
Möödunud nädalal peeti Colorados kinni Chicago Cubsi farmklubi pesapallur Jesus Camargo-Corrales, mehe autost leti suur kogus narkootikume. Foto: /AP/Scanpix

Põhja-Ameerika pesapalli profiliigas MLB klubis Chicago Cubs mänginud Jesus Camargo-Corralesi vastu on esitatud kriminaalsüüdistus, kirjutas Guardian. 

Politsei leidis Corralese spordikotist kokku 10 kilo amfetamiini ja oksükodoonitablette. Corralest süüdistatakse uimastite ebaseaduslikus levitamises ja omamises.

Mees peeti kinni Colorados Vaili suusakuurordi lähedal. Kinnipidamismääruses seisab, et politseinikud peatasid Corralese, kuna ta ületas lubatud sõidukiirust.

Peaspalluri autos oli kaks reisijat, kes polnud politsei andmetel narkootikumidega seotud. Reisikaaslased ütlesid, et nad on teel Phoenixist Denverisse, kuid mõlemad rääkisid ametivõimudele reisi kohta eri juttu.

Corrales sõnas politseile, et on teel Denverisse, et lapsi treeninglaagri jaoks treenida. Ta väitis, et tal ei saa autos narkootikume olla, sest peab rangelt kinni koduklubi Chicago Cubsi dopingureeglitest.

Politsei leidis Corralesi autost hulgi valgeid pakke ja 1000 dollari jagu rulli keeratud rahatähti. Auto pakiruumis oli ka Chicago Cubsi spordikott, milles pidi olema Corralese sõnul tema pesapallikinnas.

Kotis oli aga palju valgetesse kilekottidesse mähitud pakikesi. Kaks pakikest olid mähitud rohelise kilekoti sisse.

Lõpuks ütles Corrales ülekuulamisel, et sõber Mehhikost Sinaloast pakkus talle 500 dollarit, et ta spordikoti Denverisse viiks. Ise samuti Sinaloast pärit Corrales arvas, et kotis on kingad või riided. Siiski nentis ta, et aimas, et seal võib olla narkootikume.

Sinaloas tegutseb ka kurikuulus Sinaloa kartell.

25-aastane pesapallur Jesus Camargo-Corrales jäi narkootikumide omamisega vahele.
25-aastane pesapallur Jesus Camargo-Corrales jäi narkootikumide omamisega vahele. Foto: /AP/Scanpix

Kohus Corralesi üle toimub märtsi lõpus, mees on seni vahi all. Chicago Cubsiga sõlmis ta lepingu juba 2014. aastal, kuid veebruaris viidi mees üle Cubsi farmklubisse South Bendi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles