Selgus Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepi loos Miami Openi suurturniiril

Elu24
Copy
Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi.
Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

USA aja järgi pühapäeva õhtul, Eesti aja järgi läinud ööl loositi paaridesse Miami WTA 1000 turniiri avaringi mängijad.

Eesti esireket Anett Kontaveit, kes on tänu 23. asetusele avaringis vaba, kohtub teises ringis Sorana Cirstea (Rumeenia) ja Katrina Scotti (USA) vahelise mängu võitjaga. Ilmselge favoriit selles paaris on Cirstea (WTA 66.), sest Scott on alles 16-aastane ja asub edetabelis 443. kohal. Noor ameeriklanna pääses turniirile tänu vabapääsmele (wild card). Cirstead võitis eestlanna äsja Dubai turniiril 6:4, 7:5. Kuid Kontaveidi edasine tabel on pigem halb, sest võidu korral võib kolmandas ringis kokku minna Elise Mertensiga (Belgia, WTA 17.), kellele Kontaveit on viimastes omavahelistes mängudes kaotanud. Ja tõenäoliselt ootab selle mängu võitjat 1/8 finaalis Naomi Osaka (Jaapan, WTA 2.).

Kaia Kanepi alustab turniiri esimesest ringist, kus tema vastane on Lauren Davis (USA, WTA 80.). Omavahel nad seni kohtunud pole. Teises ringis on selle paari vastane Jelena Rõbakina (Kasahstan, WTA 23.), kes oli väga heas vormis enne koroonaviiruse pausi. Võidu korral on Kanepi kolmanda ringi arvatav vastane  Australian Openi finalist Jennifer Brady (USA, WTA 14.), aga ka ameeriklanna peab enne ühe mängu võitma, vahnedas Tennisnet.

Naiste turniiri esimese ringi mängud peetakse Miamis teisipäeval ja kolmapäeval. Ühel neist päevadest mängib ka Kanepi, aga Kontaveit ei alusta enne neljapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles