Marilyn Kerro ennustab: Kaja Kallas viib meid veel suurema kriisini (7)

Getter Adeele Tamm
Copy
Kaja Kallas ja Marilyn Kerro.
Kaja Kallas ja Marilyn Kerro. Foto: Kuvatõmmis Youtube´i videost/ Postimees/Mihkel Maripuu

Selgeltnägija Marilyn Kerro ennustab oma Youtube'i kanalil, et Eesti uueks presidendiks saab meesterahvas ja et Kaja Kallas viib meid suure tõenäosusega veel hullema kriisini.

Kerro ennustab, mis ootab meid lähikuudel ees ja kuidas kriis muutub. «Siin peaks tulema täielik kinnipanek. Me läheneme mingisugusele täiesti katastroofilisele kriisile. On suur arkaan ja väike arkaan. Suur on alati võimsam, väike annab meile vaid infokillukesi. Suur orkaan on see määrav osa,» räägib ta.

Tulevik ei paista helge, sest selgeltnägija näeb kaartidel suurt kokkuvarisemist. «Inimesed ainult kukuvad. See ei pruugi nüüd tähendada, et meil tuleb nüüd selline kriis, et inimesed hakkavad jala pealt surema. Pigem see, et kõik, mis meie oma ühiskonnaga oleme loonud, üles ehitanud, see kõik hakkab selle koroonakriisiga kokku kukkuma. Kusjuures see näitab, et kukub suuremalt kokku, kui ise arvanud oleme.»

Samuti räägib Kerro tulevastest presidendivalimistest. «Muutub kõik siis, kui tuleb teine president. Minul on tugev tunne, et seekord tuleb meessoost president. Tema hakkab asju liigutama teistmoodi. Väga suure tõenäosusega viib Kaja meid veel suurema kriisini,» arvab selgeltnägija.

Kaardid näitavad ka midagi, mida Kerro ei oska põhjendada. «Kui ma alles alustasin selle Youtube'i kanaliga, siis ma juba rääkisin sellest, et ma näen, kuidas inimesed hakkavad massiliselt siit välja minema, aga ma ei saa aru miks.»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles