Vaido Neigaus avameelselt ahistamisest: ta ei tahtnud aru saada, kui ma ütlesin ei

Elu24
Copy
Vaido Neigaus oma raamatuga.
Vaido Neigaus oma raamatuga. Foto: Erakogu

Laulja Vaido Neigaus, kelle kodanikunimi on Vaido Lindström, võttis ühismeedias sõna ahistamise teemal ja avaldas sellega seoses loo enda koolipõlvest. 

Eesti laulja Vaido Neigaus, kes elab koos abikaasaga Soomes, avaldas oma isiklikul Facebooki kontol loo enda koolipõlvest. Neigaus tõdes, et sellest loost on ta kirjutanud ka oma raamatus «Mees Metsast».

Oma ühismeedia postituses kirjeldas Neigaus põgusalt raamatukaante vahele jõudnud juhtunut. «Väga palju räägitakse hetkel ahistamisest ja ma saan kaasa rääkida,» tõdes ta postituse alguses.

«Nimelt käisin ma Samliku internaatkoolis. Olin siis 14-aastane ja oma seksuaalsusest polnud mul õrna aimugi,» alustas laulja ja jätkas, «küll aga mäletan, kuidas jagasin tuba kolme poisiga, kellest üks oli mõned aastad vanem.»

«Kord selle vanema poisiga saunas kahekesi olles tuli ta mulle väga lähedale oma kõva fallosega ja ütles, et tahab mulle r****a sisse panna. Eks ta oli ennegi küsinud, et ma võiks ta peenist katsuda jne ning loomulikult ma ei teinud seda,» kirjeldas Neigaus.

Juhtunuga seoses tunnistas laulja ka järgmist: «Sellest saunas veedetud ajast on mul meeles veel see, et ta ei tahtnud aru saada kui ma ütlesin ei.»

Neigausi sõnul ei läinud olukord õnneks kaugemale, sest ta lükkas vanema poisi eemale ja rääkis sellest ka õpetajale. «Ja ta sai noomida. Ma ei tea kas see inimene on sellest midagi õppinud. Loodame, et on!»

Väga palju räägitakse hetkel ahistamisest ja ma saan kaasa rääkida, sest oma raamatus olen sellest kirjutanud, kuid see...

Posted by Vaido Lindström on Tuesday, 23 March 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles