Anett Kontaveit on tänases Miami Openi kohtumises favoriidistaatuses

Elu24
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit läheb reede õhtul Miami Openi turniiri teises ringis vastamisi Rumeenia tennisemängija Sorana Cirsteaga. 

Naised kohtuvad omavahel kolmandat korda vähem kui aasta jooksul. Viimati alistas Kontaveit Cirstea Dubai turniiril 6:4, 7:5.

Frustratsioon. Sorana Cirstea pärast kaotatud punkti 9. märtsil Dubais toimunud matšis Kontaveidiga. 
Frustratsioon. Sorana Cirstea pärast kaotatud punkti 9. märtsil Dubais toimunud matšis Kontaveidiga. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Miami turniiri alustas Cirstea 6:2, 6:2 võiduga 16-aastase Katrina Scotti (USA) üle, kuid arvestades, et tegemist on maailma 443. reketiga, siis need numbrid midagi ei näita. Kontaveit oli avaringis teatavasti vaba.

Kihlveokontorite silmis on Kontaveit reedel pisut suuremaks soosikuks kui paar nädalat tagasi. Dubai kohtumise eel anti Kontaveidi võidukoefitsiendiks 1,37, aga reedesele mängule 1,30. 

Mängu algusaega on raske ennustada, sest Kontaveidi ja Cirstea kohtumine on viienda väljaku neljas matš. Kuna esimene mäng algab kell Eesti aja järgi kell 17, siis alates 21.30 võib Kontaveiti väljakule oodata, kuid pigem siiski hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles