KUULA Kaks aastat sahtlis seisnud Púr Múddi lugu nägi alles nüüd ilmavalgust

Getter Trumsi
, Reporter-toimetaja
Copy
Eesti laulja Kadiah ja Púr Múdd ehk Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus.
Eesti laulja Kadiah ja Púr Múdd ehk Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus. Foto: promo

Elektroonilise muusika duo Púr Múdd üllatab uue singliga «Fly High», mis valmis koostöös Kadiahi ja noore prantsuse produtsendiga. Lugu on eriline, kuna seisis lausa kaks aastat sahtlis, enne kui nüüd ilmavalgust nägi.

Elektrooniline popduo Púr Múdd on tuure veidi maha võtnud, kuid on lõpuks välja tulnud uue singliga, mis kannab nime «Fly High». See valmis koostöös Eesti laulja Kadiahiga, kes jõudis 2019. aastal Eesti Laulu finaali, ja prantsuse produtsendi Eneko Artolaga, kes on teinud koostööd näiteks Soave'iga. 

2017. aastal koostööd alustanud popduo Púr Múddi värske loo teeb eriliseks tõsiasi, et see justkui kirjutati esialgu sahtlisse. «Algselt oli tegemist ühe esimese looga, mis me koos Oliveriga kirjutasime, pikalt otsisime sellele õiget väljundit ja kohta,» tõdes Joonatan Siiman.

«Kui Kadiah laulule enda hääle andis, läks veel paar aastat mööda, kuniks kampa lõi ka prantsuse produtsent Eneko Artola, kes andis just puuduoleva viimase lihvi sellele loole,» lisas Joonatan. «Kaua küpsenud kaunikene!» kirjeldas lugu Oliver Rõõmus. 

Olgugi et «Fly High» jõudis ametlikele muusikaplatvormidele ja raadiojaamadesse alles nüüd, esitati lugu juba varem. «Kaks aastat tagasi esitasime seda laulu näiteks «Terevisioonis» ning Púr Múddi plaadiesitluskontserdil Kultuurikatlas. Ei osanud tol hetkel mõeldagi, et alles kahe aasta pärast saab seda ametlikult kuulata,» avaldas Kadiah ja lisas rõõmsalt: «Vastan nüüd järjest lugematutele kirjadele, kus olen lubanud huvilistele, et lugu tuleb varsti – et täna ongi see päev!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles