Nublu rõõmustab: väikese õe viimane saavutus jätab isegi venna tiitlid varju

Elu24
Copy
Eva-Lotta Kiibus võeti Tallinna lennujaamas lillede ja kallistustega vastu, 2020.
Eva-Lotta Kiibus võeti Tallinna lennujaamas lillede ja kallistustega vastu, 2020. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kolmekordne aasta meesartist Nublu jagas suure uhkusega rõõmusõnumit, et tema väike õde Eva-Lotta Kiibus sõidab järgmisel aastal olümpiale. «Hämmastav inimene,» märkis uhke vend.

Postimees Sport kirjutas reede õhtul, et iluuisutaja Eva-Lotta Kiibus teenis pileti järgmisel aastal peetavatele Pekingi taliolümpiamängudele. Eesti parim naisüksiksõitja Kiibus esitas Stockholmis iluuisutamise MMil hea vabakava ning teenis kokku 14. koha.

«Mu väike õde Lotta läheb olümpiale!» rõõmustas Nublu Instagrami-loos oma 18-aastase õe üle. «Palju õnne, kallis Lotta!» lisas ta. Uhke vend jagas rõõmusõnumit ka oma Facebooki lehel.

Nublu on oma väikese õe olümpiakoha üle õnnelik.
Nublu on oma väikese õe olümpiakoha üle õnnelik. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Kiibus on varem rääkinud, et vend toetab teda väga. «Õe-venna armastus on siin tugev. Me hoiame üksteisele pöialt,» kinnitas iluuisutaja 2019. aastal «Seitsmestes». Kiibuse treener Anna Levandi märkis, et õe ja venna vahel on ka konkurentsi. «Kes kellele teeb ära. Kes on number 1 Eestis,» täpsustas Levandi.

Kaks aastat hiljem on mõlemast saanud omal alal number 1: Kiibus on Eesti parim naisüksiksõitja ning Nublu pärjatud kolm aastat järjest aasta meesartisti muusikaauhinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles