MUUSIKALINE VIDEO Triin Lellep ja Uudo Sepp tegid tutvust luksuslike Ferraridega

Elu24
Copy
Uudo Sepp ja Triin Lellep autosalongis. Kuvatõmmis videost.
Uudo Sepp ja Triin Lellep autosalongis. Kuvatõmmis videost. Foto: Instagram/Triin Lellep

Eile tähistas oma sünnipäeva Uudo Sepp. Tähtsa pidupäeva puhul jagas Triin Lellep videot, milles üheskoos väikse lauluviisi saatel uhkeid Ferrarisid imetletakse.

«Palju õnne, kallis Uudo Sepp. See oli nii lõbus?,» kirjutas Triin Lellep Instagramis. Videos on näha, kuidas lauljad teevad luksusautode salongis tutvust Ferraridega, millest üks on uhkem kui teine. Nagu muusikutele kohane, sündis klipi tarvis lausa luksusautodele pühendatud lühike lauluke «Ferrari». Uudo valis välja uhke punase sisuga musta Ferrari. Triinule jäi silma aga hoopis hallikarva auto, mis ta kasukaga imeliselt kokku sobis. 

Võimalik, et tore videoklipp sai filmitud «Duubli» telesaate jaoks, sest Lellep ja Sepp pidi üheskoos saadet juhtima hakkama. Uudo otsustas aga võimalusest loobuda, kuna pidas Seidi Voogre ja Ada-Marie Nelke parodeerimist samas telesaates vastikuks. Nii Uudo kui ka «Rannamajast» tuntud Seidi Voogre ja Ada Nelke käisid Andrei Zevakini stuudios toimunud peol, mis meedias kirgi küttis. Neiud jäid saatejuhtimise võimalusest ilma, kuna TV3 ei pidanud nende käitumist õigeks. 

Ette filmitud klippi ei saanud aga ometigi raisku lasta ja Triin kasutas võimalust sellega Uudole õnnesoovid edastada. Vaata videot, milles Lellep ja Sepp autosid uudistavad ning oma lemmiku välja valivad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles