Austraalia täkk Justin süüdistab: purjus suunamudija üritas Eesti TikToki esipaari lahku ajada? (1)

Elu24
Copy
Sisulooja Kristina Suuroja olevat püüdnud Justini ja Triinu Liisi vahele libiseda.
Sisulooja Kristina Suuroja olevat püüdnud Justini ja Triinu Liisi vahele libiseda. Foto: Instagram/Dmitri Kotjuh/Elu24 kollaaž

Sisulooja Kristina Suuroja vihastas värske intervjuu käigus välja Eesti kuulsaima austraallase Justini, kes siis tüli ühismeedias lahkas. Hurmuri väitel katkesid sõbralikud suhted juba suvel, kui Suuroja purjus peaga Justini kaasat mustas.

«Mind ei sega, et sa meist räägid, aga arvestades, kui palju sind on lapsepõlves kiusatud, ja et oled olnud Eestis kiusamisvastasuse tunnusnägu, ootaksin, et oled eeskujuks,» kritiseeris Justin ning nimetas suunamudijat kiusajaks. «Liigu edasi!» soovitas ta Suurojale.

Justini sõnul on Suurojaga lausa kirjalikult kokku lepitud, et ta staarpaarist rohkem ei räägiks. «Ikka tuleb see teema intervjuus üles. Sa lihtsalt mainid meid pidevalt, see oleks nagu sõltuvus, pead meist kogu aeg rääkima,» imestas mees.

Suuroja selgitas Elu24-le, et Justin on asjast valesti aru saanud ning tal polnud mingit plaani staarpaari lahku ajada. Millest aga tüli alguse sai ja kes keda taga rääkis? Ning miks on sõlmitud kirjalik kokkulepe, et mõlemad leerid suu kinni hoiaks?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles