VIDEO ⟩ Eluvõidu saanud 32-aastane poksitäht paljastas: mul on 19-aastane poeg

Elu24
Copy
Briti poksija Dillian Whyte (paremal) poolaka Mariusz Wachi vastu 2019. aasta lõpus.
Briti poksija Dillian Whyte (paremal) poolaka Mariusz Wachi vastu 2019. aasta lõpus. Foto: Hassan Ammar/AP/Scanpix

Poksitäht Dillian Whyte võttis möödunud nädalavahetusel karjääri kõige hinnalisema skalbi. Raskekaallane lõi nokauti venelase Aleksandr Povetkini.

Aasta tagasi oli ta Povetkinile kaotanud. Kordusmatš venelasega oli koroonapandeemia tõttu kaks korda edasi lükatud. Whyte`i saldo on nüüd 28 võitu ja kaks kaotust. 

Vaata nokauti siit:

Pärast matši andis Whyte The Guardianile intervjuu, kus kehitas koroonaepideemiast tingitud keerulise olukorra kohta õlgu. 

«Olen raskustega harjunud. Sündisin tormi ajal. Jamaical oli orkaan ja osa meie maja katusest lendas minema, kuid me jäime ellu. Ema oli vapper ning läks laua alla sünnitama. Vähemalt nii on mulle räägitud. Mu elulugu koosnebki vasturääkivustest.»

Whyte`i ema kolis Jamaicalt Inglsimaale, kui poiss oli kahene. Kulus 11 aastat, enne kui Whyte taas oma emaga Suurbritannias kokku sai. Ilma emata lapsepõlv Jamaical möödus väga raskelt, kuid teismeiga Briti saartel näis minevat veelgi halvemat rada pidi.

Tänane poksitäht tiirutas poistejõukudes, teda pussitati ning tulistati, ta sai haavata.

«Need oli gängiteemad ja arvasin, et on väga lahe, kui peaksin vanglasse sattuma. Kuid selles pole midagi lahedat, oli lihtsalt rumal.»

Metsiku ja mässava varateismelisena sai Whyte ka oma esimese poja. Praegu on 32-aastase Whyte`i poeg 19-aastane.

«Ta on minust pikem ja palju ilusam.» Whyte tõdes, et varakult isaks saamine kasvatas teda.

«Olin alles laps, kuid pärast poja saamist kasvasin palju. See oli hirmutav. Lapsevanemaks saades andis see mu elule uue tähenduse, pidin kõvemini tööd tegema. Ei tahtnud, et laps kannataks nii, nagu mina. Oleme lähedased ja ta on mulle justkui sõber.»

Whyte`il on veel üks poeg ning ka tütar.

Dillian Whyte.
Dillian Whyte. Foto: Nick Potts/PA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles