VIIRUS VÕTTEPLATSIL ⟩ Viljandis valmiva välismaa õuduka võtted pandi pausile

Elu24
Copy
Austraalia näitlejanna Teresa Palmer kehastab Eestis valmivas õudukas üht peaosa.
Austraalia näitlejanna Teresa Palmer kehastab Eestis valmivas õudukas üht peaosa. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Eesti väikelinnas, teadaolevalt Viljandis, valmib praegu Soome režissööri õudukas «The Twin» («Kaksik»). Filmi üht peaosa kehastab Austraalia näitleja Teresa Palmer (35), kes avaldas ühismeedias, et pärast esimest kolme võttepäeva pandi töö nädalaks pausile.

Austraalia näitleja Teresa Palmeri tõid Eestisse Soome režissööri Taneli Mustoneni õuduka «Kaksik» filmivõtted. Nüüd on näitlejanna avaldanud, et pärast esimest kolme võttepäeva tabas meeskonda esimene tagasilöök.

18. nädalat rase Palmer teatas oma Youtube'i kanalil, et on olnud viimased viis päeva hotellitoas isolatsioonis. 29. märtsil postitatud videos rääkis Palmer, et põhjuseks oli lähikontakt koroonahaigega.

«Mul oli lähikontakt töölt kellegagi, kellel oli koroonaviirus,» ütles Palmer. Ta tõdes, et see on tema kõige lähim kontakt koroonaviirusesse nakatunud isikuga kogu pandeemia jooksul.

Näitlejanna tunnistas, et pidas ka ise nakatumist väga tõenäoliseks: «Olen viimase nädala jooksul selleks valmistunud, et millal see juhtub.» Viimastel nädalatel külmetuse sümptomeid kurtnud Palmeri sõnul on aga olnud kõik tema koroonatestid negatiivsed.

«Koroonatestid on olnud iga päev negatiivsed ja mu enesetunne on hea. Ja ma lähen esmaspäeval tagasi tööle,» avaldas Palmer. Kuna Palmeri video ilmus Youtube'i esmaspäeval ja võtteperiood algas ametlikult 18. märtsil, on põhjust arvata, et praeguseks on näitlejanna juba võtteplatsil tagasi.

Teresa Palmer tõdes, et tema meik ja soeng õudusfilmis «Kaksik» näeb umbes samasugune välja nagu tema Youtube'i videos.
Teresa Palmer tõdes, et tema meik ja soeng õudusfilmis «Kaksik» näeb umbes samasugune välja nagu tema Youtube'i videos. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Küll aga tehti juhtunu järel filmivõtete töökorralduses mõningad muudatused. «Nüüdsest teen ise oma meiki ja soengut, mille peale me tulime ja mida paljud Ameerikas filmivõtetel teevad,» selgitas Palmer ja lisas, et tal on selle üle väga hea meel.

«Siin filmis mul pole praktiliselt üldse meiki ja mu soeng on filmis selline,» ütles Palmer ja näitas oma sassis krunni.

«Kaksik» räägib perest, mis püüab kuskil Skandinaavia maapiirkonnas oma elu uuesti üles ehitada, kuid avastab siis, et mõned saladused on sedavõrd saatanlikud, et tuleb kaks korda maha matta. Teadaolevalt vändatakse filmi Viljandis.

Stsenaariumi kirjutas Aleksi Hyvärinen, filmi toodab Soome produktsioonifirma Don Films ja levitab Film Constallation. Filmitakse nii Eestis kui ka Soomes ning näha saab seda aasta lõpus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles