Eesti tiktokkerid ropusuise Nogugangi haardes: algoritm ütleb, et kõik on korras, aga sõim läheb edasi

Elu24
Copy
TikTok.
TikTok. Foto: AFP/SCANPIX

TikTokis ajavad noored usinalt oma asju, ropendades ja sõimates läbi täiesti võõraid inimesi. Veebipolitsei alati abikätt ulatada ei saa ja teadmatuses on ka lapsevanemad, kelle võsukesed TikTokis «suuri» tegusid teevad. Põhjalikult lahkas teemat ajakirjanduslik telesaade «Laser».

Artjom Savitski sõnul läheb tema TikToki videotest kõige paremini neil, kus ta naist mängib, ja vaatajad on videod väga soojalt vastu võtnud. Paraku on ka temal lähedane kokkupuude kiusamisega nii lapsepõlvest kui ka nüüd täiskasvanuna TikTokis. Muusikul on meenutada nooruspõlvest aegu, kus nokiti tema lauluhääle ja näonaha kallal. Nüüd on aga tulnud kiusamine temaga kaasa ka TikToki maailma. 

«See paneb sind nägema, kui mitmekesine meie maailm tegelikult on. Sa näed erinevaid kultuure ja inimesi, kes tegelevad selliste asjadega, ja mõtled, et «Oh, ma tahaks ka proovida,»» räägib TikTokis toimetav Kati Rannamees. Naine tõdeb, et alguses tundus kõik suurepärane, kuni ta tegi esimesed live-videod ja tulid esimesed sõimajad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles