Pereelu saladuses hoidev näitleja Kirsten Dunst on taas lapseootel

Getter Trumsi
, Reporter-toimetaja
Copy
Näitlejatest paar Kirsten Dunst ja Jesse Plemons kihlusid 2017. aastal.
Näitlejatest paar Kirsten Dunst ja Jesse Plemons kihlusid 2017. aastal. Foto: Tony Forte/MPI/Capital Pictures/Scanpix

USA näitleja Kirsten Dunst (38) on taas lapseootel! See on filmidest «Ämblikmees» ja «Melanhoolia» tuntud näitlejanna teine laps.

Hollywoodi näitleja Kirsten Dunst ja tema näitlejast kihlatu Jessie Plemons (32) ootavad teist ühist last. Dunst andis lapseootusest teada ajakirja W kaante vahele jõudnud glamuurse fotoseansiga. Kaamera taga oli režissöör Sofia Coppola, Francis Ford Coppola tütar.

Fotoseanss on inspireeritud Dunsti ja Coppola koostöös valminud filmist «Marie Antoinette» (2006). Näitlejanna ei avaldanud, kas ta ootab tüdrukut või poissi ega vihjanud sellele, millal uus ilmakodanik võiks saabuda.

Dunst ja Plemons kohtusid 2016. aastal telesarja «Fargo» võtteplatsil, vahendab The Sun. Näitlejanna suhe kihlatu Garrett Hedlundiga purunes samal aastal ning 2017. aastal Dunst ja Plemons kihlusid. 2018. aastal sündis neile poeg Ennis Howard Plemons, keda ei ole olnud avalikkuses väga näha. Kuigi paar ei ole abiellunud, peab Dunst Plemonsi oma abikaasaks.

Esimest korda nähti juba aastaseks saanud Ennist 2019. aasta suvel, kui Dunst sai Hollywoodi bulvari kuulsuste alleel isikliku tähe.

Nii Dunst kui ka Plemons hoiavad eraelu kiivalt saladuses ning näitlejanna ei jaga perepilte ka sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles