PETLIK ⟩ Michael Jacksoni tütar Paris tõdeb, et ei sündinud kuldlusikas suus ja pidi kõik ise välja teenima

Elu24
Copy
Paris Jackson, 2020. aastal.
Paris Jackson, 2020. aastal. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Michael Jacksoni tütar Paris Jackson (22) teeb hoolimata noorest vanusest moemaailmas palju saavutanud. Praeguseks on ta jõudnud nii kaugele vaid tänu iseenda pingutustele, mitte kadunud isa hellitustele. 

Möödunud aasta novembris andis meie seast lahkunud popstaari tütar välja albumi «Wilted» («Närtsinud»). Tänavu alustas ta koostööd tuntud inglise moelooja Stella McCartneyga, kellega on valmimas jätkusuutlikest materjalidest moekollektsioon, kirjutab Hollywood Life

«Mu isa hoolitses väga hästi selle eest, et me oleksime kultuursed, näeksime vaeva ja omandaksime hariduse. Ta ei näidanud meile ainult kuulsusega kaasas käivat sära ja glamuursust, nagu ühest viietärnihotellist teise hüppamine,» meenutas Paris Jackson Naomi Campbellile antud intervjuus. Tüdruku sõnul nägid nad õdede-vendadega kõike, külastades koos isaga ka kolmanda maailma riike. «Me nägime spektri kõiki osi,» tõdes ta. 

Intervjuus rääkis tütar, et ta ei tunne, et neil oleks teiste ees mingid eelised ja et kõik taevast sülle kukuks. Paris tõdes, et on ütlemata tänulik, et sai selle õppetunni isalt juba varases eas. «Olen täiesti veendunud, et pean kõige nimel ise vaeva nägema. Ma käin prooviesitlustel, töötan kõvasti, õpin stsenaariume ja töötan oma projektide kallal,» rääkis tüdruk sellest, et hoolimata tuntusest peab ka tema pingutama. 

«Isegi suureks kasvades oli kõik asjade välja teenimine,» tõdes Paris. Kui ta soovis lapsena mänguasjapoes viit mänguasja, pidi ta läbi lugema viis raamatut. «See on välja teenimine, mitte mõtteviis, et mul on õigus teatud asjadele. See on selle nimel töötamine, selle nimel vaeva nägemine, mis on hoopis midagi muud. See on saavutus,» meenutas ta. 

Vaata vastvalminud moekollektsiooni tutvustavat klippi! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles