Turundusjuht Harold Saar esitas koroonaeitajatele väljakutse: sõidame autoga 50 km/h vastu betoonseina

Elu24
Copy
Harold Saar ja väljakutse foto (Mr. Bean). Elu24 kollaaž.
Harold Saar ja väljakutse foto (Mr. Bean). Elu24 kollaaž. Foto: Stigo (tootja)

Elektrirolleri firma Stigo turundusjuht pakkus peale koroonasse nakatumist maski-, vaktsiini- ja koroonaeitajatele välja mängu, mille ta üksipulgi oma Facebookis lahti seletas. 

«Sõbrad, sain koroona!» teatab elektrirolleri firma Stigo müügi- ja turundusjuht Harold Saar ja tõdeb, et see ei ole järjekordne halav postitus ja pakub välja hoopis vahva teemakohase mängu.

«Päris vilets on olla ja ma ei hakka seda eraldi kirjeldama, et jutt lühike hoida. Kuna mu seltsielu on viimasel ajal 0, siis ei oska öeldagi, kus ja kuidas loo peategelasega kohtusin. Igaljuhul tuttavaks me saime ja hetkel on mu enesetunne nagu Prisma käruparkla kõige esimesel kärul, kes tagant üha uute kärudega muudkui...ah, jään parem viisakaks,» räägib mees. 

Saar räägib, et kuskil 3 nädalat tagasi külastas ta perearsti, kus avaldas soovi, et teda vaktsiinijärjekorda pandaks. «Olen suht kodune isa ja saan kärmelt tulla, kui keegi ära kukub,» kirjutab mees. Perearsti vastus oli aga selline: «Ma ei saa üldse aru, kuidas need järjekorrad toimuvad ja kus need on. Kui sa saad kuskilt mujalt, siis võta aga vastu.»

Mehel jagus ka väikes huumorit. «Küsisin, et kui näen kedagi näiteks õhtul pimedas Rahumäe suusatunnelis end vaktsineerimas, siis palugu ma talt väikest doosikest?» uuris Saar arstilt, millele paraku Perearsti reaktsiooni ei järgnenud.

Mehe sõnul on ta igati terve meesterahvas, ei joo ega suitseta ja teeb trenni. «Aga nüüd, 39 palavikuga, külmavärinatega, peksleva südamega nagu läheks teist korda esimesele kohtingule, kus tuleb väljavalitule uus ja veel parem mulje jätta, lõhkuvate pea- ja liikumist raskendavate seljavaludega, valutavate küünarnukkide ja isegi kulmudega ning tundega, et tahaks kraadiklaasiga silmakoobastest valu välja koukida, tuli ühe vahva väljakutse mõte maski-, vaktsiini-, tervishoiu- jms eitajatele,» teatab mees ja kutsub kõiki osalema, kes end ära tundsid. 

«Kui sina ei usu kõike eelloetletut, sest vaktsiin kiibistab, keegi sai kuskil trombi, mask suukorvistab, meditsiin on vandenõuteooria jms, siis kutsun sind osalema ühes lustakas kogupere eksperimendis: liikluseks suletud territooriumil sõidame me koos sinuga autoga 50 km/h vastu betoonseina,» kirjeldab mees väljakutset. 

«Mina kannan maski, kondoomi (ära küsi, sa ei mõistaks nagunii peavoolu kaitsevahendite mõtet) ning turvavööd,» räägib Saar.

«Sina istud kõrvalistmel loomulikult kõige eelnevata ja ilma õhkpatjadeta nagu õige mees ja isemõtleja muiste. Miks? Sa ju ei laseks end kontrollida, provotseerida ega suukorvistada nagu orja ning ka mitte rihmadega istme külge aheldada nagu mingit riigi omandit elektritooli või piinapinki? Sul on siiski enda mõtlemine alles ja äärmisel vajadusel paned lihtsalt käed ette või silmad korraks kinni, kui pauk käib,» kirjutab ta. 

Mehe leeri kuuluksid kõik haritud ja tunnistusega meditsiinitöötajad ja päästjad. «Sinul kõik need, kes ennast hundinuiaga kraadivad ja lülisamba vigastusi teelehe, nädalase kuivpaastu ning tuliopaali silitusega tervendavad,» ütleb mees. Saar kutsub ülesse ka sõpra kaasa kutsuma, kui pelgama peaks. «Alla minuti oleme asjaga ühelpool ja saab koju ära,» naljatab mees. 

«Üritust kutsume kajastama kõik nn ajupesumeedia väljaanded eesotsas Eesti Rahvusringhääling, Dagens Nyheter, Deutsche-Welle, The Santiago Times, الأهرام - Al-Ahram jms ning loomulikult teisitimõtlejate kanalid nagu Telegram, Eestlaste kolmnurk, FB grupid «Keegi viimase Stari pealt õhtul kainekana Põlva?» jne,» kirjutab Saar, kelle sõnul ta mingeid ettekirjutusi ega piiranguid ei sea. 

Saar kutsub kõiki ülesse endast kommentaariumis märku andma, sest kaotada pole tema sõnul mitte kui midagi. «Auto on minu poolt, kiht hanerasva näkku samuti (minu pärast kasvõi terve hane topis sulle kiivriks pähe) ning taustaloo võid sina valida. Sinul palun vaid manifesteerida, et oled vabamõtlev ja kaine, teovõimeline ning osaled selles vahvas katses omal vabal tahtel. Ei mingeid juriidilisi konkse ega väikese või valge font’iga kirja!,» kinnitab mees. 

Selleks, et posititus paremini leviks, mõtles mees pikalt, kuidas loosse ka kassipoegi sisse põimida, kuid seda paraku ta välja ei nuputanud. Alternatiivina toimivat ka beebid. «Mu koroona tõttu ei saa ma enda 9-kuuliste kaksikute ema toetada, ei saa nende vanavanematele nüüd tükk aega külla minna, ei jaksa nendega mängida ega neid ringi tassida,» tõdeb mees. 

«Täiesti teine maailm ja olukord on nendel kisakõridel, kes ütlevad, et põeme läbi (sa isegi ei tea, kas see avalduks sul kerge köhatusena või pikemaajalise kopsupõletiku paketiga intensiivis), karjaimmuunsus, oleme nädal aega palavikuga teki all ja all good, kui te ei pea teiste eest vastutama. Maailm ei lõpe sinu ninaotsaga, kallis sõber,» tuletab Saar meelde. 

Sõbrad, sain koroona! Aga see ei ole järjekordne halav postitus. Mul on hoopis üks vahva teemakohane mäng välja...

Posted by Harold Saar on Teisipäev, 30. märts 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles