Ajakirjanik lobises välja presidendi suure saladuse: Kaljulaidil on uskumatu lemmikloom! (3)

Elu24
Copy
Vabariigi president Kersti Kaljulaid.
Vabariigi president Kersti Kaljulaid. Foto: Sander Ilvest / Postimees

«Ringvaates» riigipeade lemmikutest rääkinud Kajar Kase lõhkas tõelise uudispommi. Nimelt peab president Kaljulaid kodus looma, kelle läheduses paljud ei julgeks ollagi.

Viimaste hammustuslugude valguses USA presidendi Joe Bideni koertest «Ringvaatesse» rääkima tulnud ajakirjanik Kajar Kase avaldas, et Eesti presidendil on üpris omapärane lemmikloom. Maailma riigijuhtide lemmikuid tutvustades selgus, et Eesti riigipeadel pole olnud palju eriliselt silmapaistvaid lemmikuid. Seda tunnistas ka saatekülaline, kes avaldas infokillu, mis pole paljudele teada.

«Mul on selline uudispomm, et ma intervjueerisin presidenti ja ma tean, et temal on koduloom, kellest pole palju räägitud,» avaldas Kase. Kui ta saatejuhilt küsis, kas tema teab lemmikust, ütles Grete Lõbu, et ei võtaks sellist looma elu sees oma lähedusse.

«President Kersti Kaljulaid elab koos püütoniga!» kinnitas Kase. «Ta lastel on püüton, kuigi praegu on ta väga väike – vähemalt sügisel intervjuu ajal oli,» selgitas ajakirjanik. Lõbu oli aga üllatunud, et tegu on tõelise kiskjaga, mitte mõne ohutu maoliigiga. «Ei, see pole üldse hirmus, madu on sõrmejämedune ja sööb viinereid,» avaldas Kase üllatava asjaolu.

Maailma suurimad püütonid võivad kasvada 10-meetriseks, Tallinna loomaaia eakas kuningpüüton on näiteks aga veidi pikem kui 1,5 meetrit. Mürgised nad ei ole, kuid kerivad jahti pidades end saaklooma ümber.

Kase avaldas, mis lemmikloom presidendil on.
Kase avaldas, mis lemmikloom presidendil on. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles