Juutuuber Andrei Zevakin võtab osa populaarsest suhtesarjast: lähen mugavustsoonist välja

Elu24
Copy
Andrei Zevakin
Andrei Zevakin Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Andrei Zevakin on alates eelmise aasta kevadest teinud oma Youtube'i kanalile erinevaid reaktsioonivideoid. Nende seas kõige tuntumad on «Rannamaja» ja «Rannamaja: raju reede» videod. Nüüd on mees otsustanud oma elus teha suure muutuse. 

Zevakin teatas täna, et osaleb 2021. aasta «Rannamaja» uues hooajas. «Mulle tehti pakkumine, et kas tahaksin olla selle aasta «Rannamaja» üks osalistest. Algul keeldusin, kuid siis sain aru, et see võib isegi päris hea mõte olla. Ma panen sellega end proovile. Lähen oma mugavustsoonist täielikult välja. Tahan omal nahal tunda, mis tunne on sellises keskkonnas viibida.»

Küsimusele, et kuidas tema tüdruksõber Merilin Mälk sellesse otsusesse suhtub, vastas Zevakin, et Mälk pigem innustas teda takka. «Merilin on väga mõistlik. Ta saab aru, et ma teen seda vaid selleks, et «Rannamaja» inimesi paremini mõista. See on minu töö osa.»

Lisaks osaleb ta ka järgmise hooaja «Rannamaja: raju reede» võtetel. «Ma ei saaks sinna, kui ma poleks eelnevalt «Rannamajas» olnud. Tegelikult olen juba mitu kuud teadnud, et osalen nendes saadetes. Seetõttu tegime Pluutoga ka loo «Wingman». Selle laulu ilmumine oli väike vihje minu jälgijatele.»

Nb! Täna on 1. aprill!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles