PILDID ⟩ Toidupoest autosse naasnud meest ootas üllatus, mis seiskaks nii mõnegi südame (1)

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivse tähendusega.
Pilt on illustratiivse tähendusega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ameerika mehe retk toidupoodi kujunes õudusunenäoks, kui tema parkimisplatsile jäetud auto võttis üle 15 000-pealine mesilasparv.

Kui paljud teist on sattunud paanikasse, sest autosse on pääsenud üks ämblik? Nüüd kujutage ette, et teie sõidukis on terve mesilasparv! Täpselt nii juhtus New Mexico osariigis ostlejaga, kes jättis poodi minnes oma autoakna lahti.

28. märtsil jättis New Mexico osariigis Las Cruceses üks poeskäija oma sõiduki akna poodi suundudes alla. Autosse naastes ja minema sõitma hakates sai ta aga äkitselt aru, et sõidukisse on tunginud tuhanded mesilased, selgub Las Crucese päästekomando Facebooki postitusest.

Posted by Las Cruces Fire Department on Monday, March 29, 2021

Kohale kutsutud tuletõrjujad blokeerisid ligipääsu autole, et tagada teiste ostlejate turvalisus. Seejärel tehti kõne ametivennale, kellel oli parasjagu vaba päev. Nimelt tegeleb üks linna tuletõrjujatest oma vabal ajal mesindusega.

Kõnealune tuletõrjuja Jesse Johnon saabus toidupoe juurde juba mesiniku kaitseülikonnas, kaasas taru ja sidrunheinaõli. Selleks, et kõik putukad autost kätte saada, kulus mehel kaks tundi. Vahejuhtumi käigus sai nõelata vaid üks inimene, kelleks oli poe turvatöötaja

Posted by Las Cruces Fire Department on Monday, March 29, 2021

 Pole selge, mis ajas mesilased mehe autot enda valdusesse võtma või kust nad tulid.

Posted by Las Cruces Fire Department on Monday, March 29, 2021
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles