VÕTTEPILDID Püha müristus, millise musavideo Laura-Ly ja Cityflash oma uuele loole filmisid!

Elu24
Copy

DJ Cityflash ja lauljatar Laura-Ly Uussaar filmisid uue musavideo aukartust äratava seltskonnaga. Kaadrist vilksavad läbi superstaar Uudo Sepp, onlyfansitar Sandra Roosme, «Rannamaja» tähed ja TikToki kuulsused. Vaata pilte võtetelt!

Cityflashi ja Laura-Ly uus lugu «Tik Tok» räägib tänapäeva noorte elust ja sotsiaalmeediast. Sõnade autorid on Cityflash ehk Meelis Eskola, Laura-Ly Uussaar ning salapärane räppar Supa, kes loos kaasa teeb. Samuti on kasutatud sämpleid Eesti filmiklassikast «Mehed ei nuta».

Värvikas muusikavideo filmiti videole Rakveres MLounge'is ja ML Guesthouse'is kahe päevaga. «Kokku filmisime pea 24 tundi ja tehnika toodi kohale terve suure rekaga! Võtteplatsil oli ligi 20 inimest, nii suure rahvahulgaga pole me varem videot teinud,» rääkis Laura-Ly.

Loo produtsendi Meelis Eskola sõnul võttis video valmimine kaua aega, kuna materjali oli tohutult. «Nagu videost näha, siis seal toimub väga palju,» märkis ta. Lisaks Rakveres filmitud materjalile kasutati videos fännide saadetud tantsuvideoid.

Kuula uut lugu ja vaata muusikavideot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles