EHMATAV VIDEO ⟩ Hoolimatut möödasõitjat lahutasid laupkokkupõrkest kiirabiga vaid sentimeetrid

Elu24
Copy
Kolm autot pidid kõrvuti teele mahtuma.
Kolm autot pidid kõrvuti teele mahtuma. Foto: Kuvatõmmis

LuxExpress avaldas neljapäeval sotsiaalmeedias video, kus nende buss sattus verdtarretavalt ohtliku olukorra tunnistajaks. Ühel hetkel olid teel kõrvuti rekka, haagisega auto ja kiirabi.

LuxExpressi teatel sai nende buss pingelise olukorra videole Tallinn-Tartu maanteel Emajõe silla lähistel. «Tartust Tallinna väljunud bussi pardakaamera jäädvustas enne Kärevere silda järelhaagisega autojuhi üliohtliku möödasõidu,» selgitati postituses.

Järelhaagisega auto möödus vastassuunas reisibussist ja sõiduautost, mis teeserva ära tõmbus. Suure veoki kõrvale jõudes lahutasid möödasõitjat aga vastutulevast kiirabist vaid napid sentimeetrid - ka see tõmbus järsult teeserva.

«Õnneks pääses kiirabiauto kokkupõrkest,» kinnitati postituses ja kutsuti üles mõistlikult liiklema. Video on ettevõtte teatel ka politseile üle antud. Kommentaarides mõisteti autojuhi mõtlematu käitumine karmilt hukka,

Samas meenutas keegi, et on sama firma reisibussiga sarnase olukorra üle elanud. «Ma olen sama asja LuxExpressi bussiga filminud. Ja ühe teekonna peal korduvalt. Firma poolt tuli nii armas vastus - bussijuht pidi olema lätlane,» väitis kommenteerija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles