LIIKLUSRAEV ⟩ Uksekõks Lasnamäe parklas viis tõuklemise ja räige sõimuni

Elu24
Copy
Meeste vahel läks ägedaks sõnavahetuseks.
Meeste vahel läks ägedaks sõnavahetuseks. Foto: Kuvatõmmis

Suures liiklejate kommuunis Ez-Dunõ jagatud videos on näha täbar olukord, kus väike viga autouksega viis ägeda tülini.

Videos on näha, kuidas Tähesaju kaubanduslinnaku parklas kõrvuti parkinud mehed vaidlevad selle üle, kas üks on teise autot uksega koksanud. Tüli läks väga ägedaks ja pälvis 60 000 liikmega grupis paljude pahameele.

«Näita, kus mina siin...,» üritas vanem mees küsida, kuid ägestunud sõimaja tõukas ta eemale. «Teen selle puhtaks ja kohe näed seda mõlki,» lubas ta. «Sitapea, raisk!» kärgib väidetava mõlgiga auto juht.

«Kuradi sitakott raisk,» lisab ta, kui teine vaidleb kindlustuse asjus vastu. «Vaata!» käsib ta. «Mida ma vaatan?» ei paista teine siiski mõistvat. «Mida sa vaatad,» nokib nüüd ägestunud juht vastu, sõimab teist taas sitakotiks ja ähvardab 200-eurose omavastutusega.

Tundub, et vanema juhi väitel uks päris vastu ei läinud, teine on aga veendunud, et tema autol on mõlk. Grupis mõistavad paljud sõimamise hukka. Üksikud tunnistavad, et uue auto rikkumine võib tõesti ärritada. Samas meenutab paar inimest ka olukordi, kus keegi on üritanud neid parklas petta, süüdistades neid samamoodi uksega auto mõlkimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles