VIDEO ⟩ Marilyn Kerro ennustab: kui see seadusemuudatus läbi viiakse, siis tuleb Eesti-sisene sõda

Elu24
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Kuvatõmmis Youtube´i videost

Marilyn Kerro tegi järjekordse video oma Youtube'i kanalile, kus ennustas, milliseks kujunevad Venemaa ja Ukraina suhted. Kas tuleb sõda ja kuidas see mõjutab Eestit?

Kerro sõnul ei näita kaardid, et tuleks midagi suurt, mis hakkaks kõigi elu tohutult muutma. «Võib tulla konfliktiolukord, aga see pigem viitab suusõnalisele või lepingute muutmisele. Mingit füüsilist konflikti mina praegu ei näe. Kui ma vaatan pikka perspektiivi, siis mina arvan, et me võiksime rahulikud olla.»

Selgeltnägija selgitab, et kaartide järgi ei pea rahvas kartma. «Venemaa võib seda teha, kui ta on oma piiri peal ja tal on seal tankid. Eks ta näitab oma võimu ja jõudu nagu alati.»

Kerro lahkab videos ka Eestis arutlusel olevat seadusemuudatust seoses politsei vaba voliga vajadusel inimese koju minna. «Siin näitab, et see pakkumine on tehtud välismaalt, et teil oleks seda seadusemuudatust vaja. Tulevad välismaa kaart ja valikud. Justkui tegelikult see Eesti riik oleks pandud valikute ette.»

Naine ütleb, et see ettepanek on tulnud kuskilt kaugemalt ja ülevalt. «Kui see peaks läbi minema, millest ma olen ka enne rääkinud, siis tuleb väljaränne. Väljarände kaart tuli mulle juba paar saadet tagasi. Inimesed hakkavad massiliselt välja minema lihtsalt. Nad ei usalda enam riiki.»

Kerro sõnul tuleb sellest väga suur sõda. «See, mis me oleme viimasel ajal näinud, kaart näitab ära, et see on alles algus. Rahvas seda niimoodi ei jäta. Rahvas ei hakka sellega nõus olema. Isegi, kui see läbi viiakse, siis tuleb Eesti-sisene sõda.»

Selgeltnägija näeb kaartidelt, et ühtegi mõjuvat põhjust selle seaduse jõustamiseks ei ole. «See võib olla sellepärast, et suure tõenäosusega see neil läbi ei lähe. Ja isegi kui läheb mõneks ajaks läbi, siis see võetakse tagasi niikuinii.»

Tulevikku vaadates näeb Kerro ka seda, et kindlasti tuleb peale koroonat uus haigus. Inimesed saavad veidi hinge tõmmata ja siis see tuleb. «Nad võivad isegi sundima hakata haiglasse jäämist, et sa ei saa enne koju. On mingi teatud aeg, pead olema ja kõik. Isegi kui sa tunned ennast tervena.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles