KLÕPS ⟩ Sarnasus märgatav? Helen Kõpp tõdes, et tema praegust kallimat võrreldakse Kalvi-Kallega

Elu24
Copy
Helen Kõpp, tema mees ja Kalvi Kalle. Elu24 kollaaž.
Helen Kõpp, tema mees ja Kalvi Kalle. Elu24 kollaaž. Foto: Aleksander Pedosk, Madis Sinivee

2017. aastal osales Helen Kõpp «Prooviabielu» telesaates, kus tutvus kriminaalse minevikuga Kalvi-Kalle Kruusamäega. Lubadeta sõitma kippuv mees on nüüdseks möödanik ja Helenil jagub silmi vaid ühe teise kavaleri jaoks. 

Suhte uue kallima Edgariga tegi Helen Kõpp teatavaks möödunud aasta sügisel. Küll aga kirjutavad naise jälgijaid talle senini, et Kalvi-Kalle Kruusamäe ja ta uue kallima sarnasus on märgatav. «Siin instas kirjutas keegi, et mu kihlatu on ühe mu kriminaalist endise saatekaaslase moodi. Vaatan ja vaatan siis oma kihlatut, mitte aga sarnasust ei näe,» kirjutab Helen Instagramis. Tema arvates on iseloom, väljendusviis ja ellusuhtumine meestel täiesti erinevad, samuti ei leia ta sarnasusi nende välimuses. 

«Vaatan siis välimust, aga võta kinni – ainus sarnasus on see, et mu mees on ka eestlane. Pikkus hoopis teine, kehakuju täiesti teine, kõnnak jumala erinev, nina, huuled, silmad, kulmud, hambad, naeratus, juuksed – no ei leia ma ühtegi sarnasust,» kirjutab ta. 

Heleni sõnul kannab ta mees juukseid patsis, kuid endisel saatekaaslasel oli tema mäletamist mööda saates hoopis siilisoeng. «Kuna ma temaga aastaid kohtunud pole, siis ma ei ole kursis, kui võib-olla tema on praegu ennast minu kihlatu moodi teinud,» mõtiskleb ka OnlyFansis toimetav Helen.

«Lähen siis saan mõne tuttavaga kokku ja teate, mida nad rääkisid (puänt), et mu kihlatu meenutab hoopis üht mu teist eksi, kellega ma just hiljuti, eelmine kevad, koos olin,» jutustab naine. «Noh, neil on veidi rohkem õigus, sest sarnasust on tõesti rohkem kui mõne teise mehega võrreldes. Kuigi pikkus, kehakuju, iseloom on jällegi kõik erinev,» kirjutab Helen. Telesaatest tuntuks saanud naine märgib, et eks inimese aju kipubki nägema sarnasusi seal, kus neid pole. 

«Aga saan leia-kolm-sarnasust tüüpidega nõustuda – kõik eksid on mehed nagu mu kihlatu,» naljatab ta. Praegu on naise sõnul ta koos inimesega, kellega tunneb end nii hästi, et võiks kas või üheskoos luurele minna. «Esimest korda tunnen, et SELLE MEHEGA ma soovingi abielluda. See juba eos välistab kõik suvalised sarnasused mu kahekümne eksiga. Järelikult temaga ma abiellun!» rõõmustab Helen.

Naine tuletab oma postituses jälgijatele meelde, et paar osaleb Buduaari pulmakonkursil, kus jõudsid finaali! Praegu ootavad nad ärevalt, et nende poolt hääletataks. Ehk naeratab neile õnn ja nad saavad kooselu ametlikuks teha. Võidu puhul kantakse Heleni ja Edgari pulmapidu TV3 vahendusel üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles